Paz de la Huerta színésznő állítja, Harvey Weinstein kétszer is megerőszakolta

Forrás: Getty Images/Alexander Koerner -
Paz de la Huerta erőszak metoo Harvey Weinstein szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein rendezőt már rengetegen vádolják molesztálással vagy szexuális erőszakkal. Hozzájuk csatlakozik Paz de la Huerta színésznő is, aki azt állítja, hogy a producer kétszer is megerőszakolta. 

A sokadik színésznő állítja, hogy Harvey Weinstein neves producer szexuálisan bántalmazta. Rengetegen vallottak már a filmes ellen, a legtöbben molesztálásról számoltak be, néhányan azonban konkrét nemi erőszakról. Paz de la Huerta színésznő a legújabb a sorban, aki azt állítja, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta, őt kétszer is.

Harvey Weinsteint újabb színésznő vádolja nemi erőszakkal Forrás: Getty Images/Alexander Koerner

Az első erőszakra 2010 októberében került sor, amikor mindketten részt vettek egy partin. Weinstein felajánlotta, hogy hazafuvarozza a színésznőt, de az udvarias és gáláns gesztus mögött más húzódott. Amikor megérkeztek a színésznő lakásához a producer ragaszkodott hozzá, hogy igyanak egyet a színésznő lakásán, ezután szabadult el a pokol.

Paz de la Huerta 2009-ben Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

"Az ágyra nyomott...és minden olyan hirtelen történt" - mondta Paz de la Huerta. A második erőszak néhány hónappal az első után történt. A producer felbukkant a színésznőnél, és a lakásban kötött ki. Újra megerőszakolta. A színésznő leszögezte, hogy ivott aznap, és nem volt abban az állapotban, hogy beleegyezzen egy szexuális együttlétbe - írja a TMZ.

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.