Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről.   

Az izraeli rendőrök azonnal rabosították Steinert, akit azonnal az őrsre vittek, elvették a telefonját, s még azt sem engedték, hogy beszéljen az ügyvédjével vagy a párjával. Szerencséjére négy óra „vallatás" után elengedték, ám még mindig nyomoznak utána - írja a Blikk.

Puzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: Farkas Rita férje tönkretette a családothttp://www.life.hu/sztarok/20171003-felesegek-luxuskivitelben-farkas-rita-ferje-tonkretette-a-csaladot.htmlFarkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Gáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Egy kommentelő zaklatja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egy-kommentelo-zaklatja-liptai-claudiat-de-nem-foglalkozik-vele.htmlEgyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. TV + SztárokOrigoFeleségek luxuskivitelben: Babett, Rita és Dalma csúnyán kibeszélik Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-felesegek-luxuskivitelben-babett-rita-es-dalma-csunyan-kibeszelik-vivient.htmlAzt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.