Demcsák Zsuzsa szisztolés rohamot kapott és alvászavarral küzd

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa napokban készített interjúja hatalmas port kavart, aminek az lett a vége, hogy távoznia kellett az ATV műsorvezetői székéből. A sztár megtörten mesélt Balázséknak az esetről.

Demcsák Zsuzsa távozásával ért véget az a televíziós botrány, mely az ATV Start című műsorának interjúja alatt robbant ki. A műsorvezető szemmel láthatóan dekoncentrált állapotban volt, sokan feltételezték azt, hogy a sztár alkoholos befolyásoltság alatt készítette a beszélgetést alanyával.

A csatorna végül úgy döntött, állítólag közös megegyezéssel, hogy elválnak újtaik Demcsáktól. A Balázsék című reggeli rádiós műsorban mesélt Zsuzsa a nehéz időszakáról, valamint arról, hogy valóban pihenésre és nyugalomra van szüksége.

Demcsák Zsuzsának szisztolés rohama volt Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem igaz, hogy kedden kellett volna bemennem az igazgatóhoz, és hogy aznap előle bujkáltam.

Szisztolés rohammal kezelt az orvos,

és erről az ATV vezetőségét is tájékoztattam."

A magas vérnyomás egyik fajtája a szisztolés roham, melyet leggyakrabban a stressz vált ki.

"Beláttam, hogy pár hónap pihenő nem elég, ki kell szállnom a mókuskerékből"- mesélte megtörten Demcsák, aki azt is elárulta a műsorvezetőknek, hogy hosszú ideje alvásproblémái vannak és az újabb hajnali kelések még jobban kihozták ezt a betegséget.

A fent említett problémái mellett a gondot az okozta még, hogy új szerelme is szakított a sztárral, akit állítása szerint jobban megviselt ez az elválás, mint a férjével való hercehurca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.