Kisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?

Judy terhesség Groovehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy, a Groovehouse énekesnője férjével együtt szerepel a Drágám! Add az életed című műsorban. Akkor vettük észre, hogy a filigrán sztármamin gyanúsan púposodik a ruha...

Többször mesélt már a családbővítésről az énekesnő és elárulta, hogy férjével, Balázzsal szeretnének kistestvért kislányuknak, Majának. A cserfes kislány már többször elmesélte az oviban, hogy anyukája gyereket vár, ám akkor ez még csak vágyálom volt. Most azonban valóra válik a kislány álma?

Judy és férje a Drágám! Add az életed című műsorban szerepelnek a héten. Az első adásban egy púder színű feszülős ruha volt az énekesnőn, a másodikban pedig egy piros bővebb fazon. Mindkét szettben szembetűnő volt

a sztármami pocakjának gömbölyödése.

A mindig vékony Judy vajon csak felszedett pár kilót, vagy ott lapul már a pocakjában a kis lurkó? Mi mindenesetre nagyon szorítunk!

Összeszedtük a két adás fotóit:

Judy, Drágám add az életed Forrás: Tv2
Judy, Drágám add az életed Forrás: Tv2

Judy:"Ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk"

Igazi örömhírt közölt az énekesnő: bármelyik pillanatban megfoganhat Maja kistestvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.