Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik az exkommandós Ferinek most lesz miért aggódnia, ugyanis Istenes Bence egy vikinget küld harcba, a másik csapat élére. 

Holnaptól minden megváltozik" – mondta Istenes Bence vészjóslóan a tegnap esti adásban a törzsi tanács végén. És valóban, ma az Ibon törzsbe egy új játékos érkezik. Az titokzatos férfiról, Tamásról csak annyit tudunk, hogy 190 centis exkatonaként fél éve még a határt védte.

Tamás érkezésére mindenki nagyon kíváncsi Forrás: Red Lemon Media

Meg kell hagyni, eléggé kemény a megjelenése, nem tűnik jó ötletnek összeveszni vele. De vajon mit fog ehhez szólni Feri és a többi játékos? Állítólag a Buwaya törzs nem fog meghátrálni az új jövevény miatt.

Benedek azonban boldogan adja át az irányítást Tamásnak, de hogy ez jó döntés-e, az még a jövő zenéje.

Gáspár Evelint a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le

Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.