Andy Vajna kiutazott Amerikába Vajna Timihez

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Vajna Timi Andy Vajna Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi még sokáig Amerikában fog élni, és csak ritkán látogat haza, ezért természetesen Andyvel sem tudnak annyit találkozni. Andy nemrég azonban kiutazott, így újra együtt lehettek.

Vajna Timi kiköltözött Amerikába, mivel szeretné megszerezni az állampolgárságot. Ehhez azonban huzamosabb ideig kint kell élnie, és szerencséje van: férje, Andy Vajna zokszó nélkül engedte, hogy Timi tőle távol telepedjen le, még ha csak ideiglenesen is. Ugyanis Andy nem ment Timivel, ez pedig azt jelenti, hogy nagyon keveset tudnak találkozni.

Vajna Timi és Andy Vajna hosszú idő után újra találkoztak Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Nemrég viszont örülhettek, ugyanis Andy meglátogatta Timit Beverly Hillsben: Instagram-oldalán mutatott is egy-két fotót arról, hogyan töltik hosszú idő után végre együtt a napot: nem kettesben voltak, baráti társasággal mókáztak!

Újból együtt VV Mici és Krisztián? Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170725-gyanus-fotot-lattak-vv-mici-es-krisztian-oldalan-is.htmlKezdjük nem érteni a helyzetet. Most akkor Mici és Krisztián újra együtt? Vagy ez csak véletlen lenne? TV + SztárokOrigoHajdú Péter idén is egymilliárdos bevételre számíthat http://www.life.hu/sztarok/20170725-hajdu-peter-cege-iden-is-egymilliardos-bevetelre-szamithat.htmlHajdú Pétert nem kell félteni, ő mindig feltalálja magát az üzleti életben, így idén sem számíthat kevesebb bevételre, mint tavaly: egymilliárd körül lehet az összeg. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMég mindig küzd az itallal Mc Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-mc-hawer-eleteben-a-pia-eletveszelyes.htmlMC Hawer, azaz Koczka Géza még mindig küzd démonával, az itallal.TV + Sztárok--Majdnem tömegsírba temették át Kozák Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170725-kozak-andras-nem-nyugodhat-bekeben.htmlAz özvegy állítja, hogy hivatalos úton nem keresték meg azzal, hogy lejárt a férje sírhely bérleti ideje.TV + Sztárok--Regina Kova a legtökéletesebb Angelina Jolie hasonmás: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170724-angelina-jolie-tokeletes-masolata-risha-kova.htmlEgy pillanatra nem is értettük Angelina posztját: miért pózol önmaga címlapfotójával? Aztán kiderült, hogy a képen szereplő két arc nem is ugyanaz az ember... TV + SztárokOrigoHosszú Katinka majdnem elsírta magát a versenyszám után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170724-hosszu-katinka-majdnem-elsirta-magat-a-versenyszam-utan.htmlAz egész ország egy emberként izgul a vizes vb hazai versenyzőinek, köztük természetesen Hosszú Katinkának is, aki nagyon meghatódott a sok bíztatástól. Majdnem elsírta magát, amikor kiszállt a vízből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.