Az ügyvédéletről mesélt Zimány Linda: Videó!

Fotó: Borzi Vivien -
modell szexi ügyvéd Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda egy televíziós műsorban vendégeskedett, ahol sok egyéb más téma mellett arról is mesélt, hogy hogy tetszik neki az ügyvédélet. 

Ha Zimány Lindára gondolunk, akkor a legtöbb embernek a dögös bombázó jut eszébe, aki tök mindegy mit húz magára, mindenben észbontóan néz ki. Pedig a csinos kis szőke fürtök egy kitartó és erős csaj lapul, aki a modellkedés mellett végigdarálta a jogi egyetemet.

Zimány Linda az ügyvédéletről mesélt Fotó: Borzi Vivien

Tavaly február óta pedig ügvédbojtárként dolgozik, ízlelgeti, kóstolgatja a szakmát. Elmondása szerint elméletben sokkal többet tanult már, mint gyakorlatban, de igyekszik minél hamarabb beilleszkedni az ügyvédtársadalomba, és elsajátítani a szakma fortélyait.

Állítása szerint a hírnév bizonyos szempontból előny, egy másikból azonban hátrány. Nyilván, neki sokkal többet kell letennie az asztalhoz ahhoz, hogy a rosszindulatúbb emberek is elismerjék a munkáját, de Linda azt mondta, hogy a kritika őt csak motiválja, hogy még jobb legyen.

Scarlett Johansson sűrűn cserélgeti a pasikat http://www.life.hu/sztarok/20170705-sclarett-johansson-nem-sokat-idozik-egy-pasi-mellett.htmlScarlett Johansson már lassan azt sem tudja, hogy kivel randizik. Úgy váltogatja a pasikat, mint mások a zoknit. TV + Sztárok--Ezen szokott vitatkozni Andor Éva és Szebeni István: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-andor-eva-es-szebeni-istvan-emiatt-viatkozik.htmlAndor Éva és Szebeni István a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol kulisszatitkokat árultak el a kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoBenkő Dániel csaja fehérneműben vonaglik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-benko-daniel-csaja-fehernemuben-vonaglik.htmlBenkő Dániel és fiatal barátnője, Bazsarózsa folyamatosan meghökkentik a tévénézőket. Ezúttal ismét kiverte a biztosítékot Bazsarózsa viselkedése... TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem használhatja többé a Reggeli Show nevet http://www.life.hu/sztarok/20170705-eltiltottak-balazst-a-reggeli-show-nev-hasznalatatol.htmlA Fővárosi Törvényszék meghozta a döntést: Sebestyén Balázs és a Rádió 1 sem használhatja többé a Reggeli Show elnevezést. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCicciolina nagy bejelentést tett: többé nem meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170705-cicciolina-nem-vetkozik-tobbe.htmlCicciolina, a felnőttfilmek koronázatlan királynője nagy bejelentést tett sokak teljes megdöbbenésére... TV + Sztárok--A rusnyázós lány, Megyeri Csilla popsinagykövetként embereket toboroz- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-megyeri-csilla-popsinagykovetkent-eli-mindennapjait-video.htmlMegyeri Csilla naponta botránkoztatja meg a tévénézőket az Édes élet című műsorban. Ezúttal popsinagykövetként sokkol... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.