Sebestyén Balázs nem használhatja többé a Reggeli Show nevet

Reggeli Show tárgyalás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Törvényszék meghozta a döntést: Sebestyén Balázs és a Rádió 1 sem használhatja többé a Reggeli Show elnevezést. 

Sebestyén Balázs ellen korábban pert indított az előző munkaadója, a Class Fm alapítója. Az indok pedig az, hogy a műsorvezető által létrehozott Reggeli Show kísértetiesen hasonlít a korábbi Morning Showra, és nem csak a nevében, hanem a logójában is.

A Class Fm tulajdonosa, Michael McNutt szerint pedig ezzel rosszhiszeműen megtéveszti a hallgatókat, és csalja el őket a Class Fm-től, amely már egyébként csak online működik.

Sebestyén Balázsék nem használhatják a Reggeli Show elnevezést Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A tárgyalás eredményeként

Balázsék sem a Rádió 1- ben, sem pedig a közösségi oldalakon nem használhatják a Reggeli Show elnevezést:

akár szóban vagy írásban, kis vagy nagybetűvel, illetve a sárga mosolygós logótól is eltiltották őket:

"A Fővárosi Törvényszék ideiglenes intézkedéssel eltiltja a II.r. alperest attól, hogy a Morning Show, illetőleg Reggeli Show szóösszetételeket, valamint a sárga színű mosolygó fülhallgatós napocska ábrát a morningshow.eu, illetőleg a reggelishow.hu honlap nevében, továbbá annak tartalmában, valamint a facebook.com reggelishow.eu aloldal elnevezésében és annak tartalmában szolgáltatása nyújtása és reklámozása során használja"

Azt még egyelőre nem tudjuk, hogy Balázsék mennyire veszik majd komolyan a szabályokat, és azt sem, hogy milyen néven fogják folytatni a műsort, ha változtatnak bármin is egyáltalán - írta meg a Blikk.

Szétröhögte magát Károly herceg és Kamilla: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170704-igy-rohogcsel-karoly-es-kamilla.htmlVannak dolgok, amiket még a legfinomabb úriemberek és hölgyek sem tudnak megállni röhögés nélkül: ez most egy ilyen helyzet volt. TV + Sztárok--Josh Cartu a Hősök terén bőgette a Ferrariját: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-josh-cartu-megvillantotta-a-meregdraga-autojat.htmlA titokzatos milliárdos nem csak köztünk jár, de váratlan pillanatokban még showműsorral is elkápráztat minket. TV + SztárokOrigoDonal Logue lányát még mindig nem találják: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-donal-logue-ketsegbeesetten-keresi-a-lanyat.htmlA 16 éves tinilánynak már egy hete nyoma veszett, de még mindig nem tudni róla semmit. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian egy fiatal modellel kavar: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170704-ez-a-fiatal-modell-kourtney-kardashian-uj-pasija.htmlEgy különleges fotó került napvilágra Kourteny Kardashianról, amelyen egy fiatal francia modellel sétálnak kézen fogva. TV + Sztárok--Isten éltesse Tom Cruise-t, 55 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-boldog-szuletesnapot-tom-cruisenak.htmlA világ egyik leghíresebb színésze ma töltötte be 55. életévét: Isten éltesse sokáig Tom Cruise-t. TV + Sztárok--Befolyásos üzletember lányával jár Jeremy Meeks: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170703-kogazdag-uzletember-lanyaval-kavar-jeremy-meeks.htmlPhilip Green üzletembernek van miért aggódnia: szeretett lánya, Chloe az egykori börtöntöltelék Jeremy Meeksszel ápol szoros kapcsolatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.