Kylie Jenner felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy Kylie Jennernek bizony kilógnak a keblei a pólója alól.

A celeblány, aki korábban 1 óra alatt 1 millió, 1 nap alatt 3 millió lájkot kapott, nyilvánvalóan direkt vett fel olyan felsőt, melyben megvillanthatjai a melleit a követőinek. És nyilván a fényképet is szándékosan olyan szögből készítette, hogy mindent láttasson:

Így még soha nem láttuk Osvárt Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20170429-ime-osvart-andrea-mellei.htmlSzó szerint felrobbant az internet Osvárt Andi melleitől. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDukai Regina Los Angelesból posztolhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-dukai-regina-los-angelesben-van.htmlDukai Regina Los Angelesben van, és szuper fotókat oszt meg nyilvános Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán és Csobot Adél közös képet posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-bereczki-zoltan-es-csobot-adel-kozos-kepen.htmlMint ismeretes, Bence 50 napra elhagyta a családját, a Survivor forgatásainak idejére. Csobot Adél pedig ezalatt Bereczki Zoltánnal és Nátánnal tartott egy csíkos napot. TV + Sztárok--Tóth Gabi együtt bulizott az exével, Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-toth-gabi-es-trap-kapitany-ujra-egyutt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szakított kedvesével Tóth Gabi. Úgy tűnik azonban, hogy Trap kapitánnyal továbbra is jó viszonyt ápolnak a Tóth-lányok, két közös fotót is posztoltak egy közös buliról.TV + Sztárok--Boldog születésnapot Michelle Pfeiffer!http://www.life.hu/sztarok/20170429-michelle-pfeiffer-59-eves-lett.htmlNagy nap ez a mai, és nem csak a szülinapos Uma Thurman életében.TV + Sztárok--Boldog születésnapot Uma Thurman!http://www.life.hu/sztarok/20170429-uma-thurman-47-eves-lett.htmlNagy nap ez a mai a Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő életében. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.