Károly herceg szerelem Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla hercegné sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával.

A Károly herceg magánéletéről készült könyvben sok dologra fény derül, a döntései, választásai mögött húzódó okokra, és persze sok titokra is. Elsősorban mindenkit az érdekel, hogy

miért nem Dianát szerette Kamilla helyett.

Károly herceg és Kamilla Forrás: AFP

Károly herceg és Kamilla kapcsolata még Diana megjelenése előtt elkezdődött, de II. Erzsébet nem nézte jó szemmel a viszonyukat. Szakításra kényszerítette a fiatalokat, Károly pedig katonának állt, így tényleg el kellett szakadniuk egymástól. Kamilla hercegné megházasodott, szülei pedig kiszemeltek egy megfelelő feleséget Károly számára, mégpedig Dianát. Kár, hogy a házasságuk eleve halálra volt ítélve.

Dianát állandó féltékenység gyötörte, hiszen mindenki tudta, hogy Károly igazából Kamillát szereti,

emiatt kapcsolatuk egyáltalán nem volt felhőtlen. Mondhatni, megnehezítették egymás dolgát. Senki nem értette, hogy Károly miért szereti éppen Kamillát, de az is kiderült, hogy mellé a mostani hercegné a megfelelő személy. Károly egy félénk, visszahúzódó férfi, Kamilla pedig éppen az ellentéte.

Kamilla már első találkozásukkor elvarázsolta a herceget személyiségével.

Ő ugyanis egy buja, magabiztos és öntudatos, de ugyanakkor támogató, szórakoztató személy, aki elfogadja Károlyt olyannak, amilyen, nem úgy, mint Diana, aki annak idején sokat csúfolta Károlyt a kötelező egyenruhák vagy a viselkedése miatt. Kamilla azonban mindig tudta, hogy mire van szüksége a hercegnek, amit most hivatalosan is meg tud adni neki, 2005 óta a feleségeként, nem pedig a szeretőjeként – írja a First Coast News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.