5 sztár, aki a felesége hátán kapaszkodott fel

aranyásó férj sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha aranyásókról beszélünk, általában olyan nők jönnek szóba, akik gazdag pasira vadásznak, pedig bőven vannak férfiak is, akik a gyengébbik nemet kihasználva próbálnak pénzhez jutni! Össze is gyűjtöttük a leghíresebb férfi pénzvadászokat, akik híres házastársuk hátán akartak felkapaszkodni. Többnyire nem sikerült fényes karriert befutniuk, de bőven gyűjtöttek a bankszámlájukra, így aztán elérték a céljukat

Justin Theroux

Justint nem sokan ismerték Jennifer előtt Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

A színész nevét még a szakmán belül is alig ismerte valaki, amíg össze nem házasodott Jennifer Anistonnal. Ugyan megpróbált magától sikereket elérni, és szerepelt is filmekben, de a nagyérdeműnek csak azóta van fogalma róla, mióta elvette a Jóbarátok sztárját. Justin Theroux nevét valószínűleg már a rendezők is jobban ismerik, bár áttörő sikert egyelőre nem tudott elérni.

Kevin Federline

Britney Spears és Kevin Federline Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Az aranyásók olimpiájának aranyérmét is elnyerhetné a háttértáncos, akinek sikerült elcsavarni Britney Spears fejét, nem is akárhogy. A pophercegnő össze is házasodott Kevinnel, és született két gyermekük, csak a boldog befejezés hiányzott. Nézőpont kérdése persze, hiszen a táncos számára kedvezően alakult a házasság: válás lett a vége. Ráadásul nem is távozott üres zsebekkel a kapcsolatból, milliókat kaszált és tönkre is tette Britneyt.

Casper Smart

Casper Smart és Jennifer Lopez Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A táncosfiúnak nem mást sikerült annak idején behálóznia, mint Jennifer Lopezt. A latin díva jól elszórakozott a fiatal fiúval, és mindent meg is adott neki, amire csak vágyott. Állítólag Casper Smart az ingyen életen kívül még juttatást is kapott Jennifer Lopeztől, és persze élvezte az édes semmittevést, na meg a luxust. Szerencsétlenségére az aranyélet nem tartott sokáig, de valószínűleg így is sokkal többet szedett össze, mint kellett volna.

Eric Johnson

Jessica Simpson és Eric Johnson Forrás: AFP/Nicholas Kamm

A nyugdíjba vonult NFL játékos aranyásó-karrierje még tart, Jessica Simpson férjeként ugyanis a kisujját sem kell megmozdítania 2014 óta. Mi mást is csinálhatna egy nyugalmazott sportoló, hogy több pénze legyen, ha nem vesz el egy gazdag üzletasszonyt? Eric megcsinálta a szerencséjét és behálózta a szőkeséget, aki - bár bőven van pénze - még mindig folyamatosan üti a vasat, míg férjecskéje otthon pihen a kanapén, de legalább szokott játszani a gyerekekkel.

Gabriel Aubry

Halle Berry és Gabriel Forrás: AFP/2009 Getty Images/John Shearer

A csini modellnek a gyönyörű, okos és tehetséges Halle Berryt sikerült megkopasztania. Egy darabig egy párt alkottak, kapcsolatuk pedig olyan komoly volt , hogy még gyermekük is született, de a boldogságnak hamar vége lett, így a férfi kellemes semmittevésének is. Azért Gabrielt nem ejtették a fejére, a válás során havi 20 ezer dollárt követelt Halle Berrytől, persze okosan nem magának, hanem közös gyermeküknek méghozzá azért, hogy biztosítani tudja azt a magas életszínvonalat ő is, amit a kislány megszokott. Részletkérdés, hogy nem is ő neveli a kicsit.

Győrfi Pál nyilatkozott A Nagy Duett után: ő volt az első kieső - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-gyorfi-pal-esett-ki-a-nagy-duettbol-nyilatkozott-a-kudarcrol.htmlGyőrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról. TV + Sztárok--Michael Jackson fia az apja emlékére tetováltatott: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-magara-varratta-michael-jackson-legendas-kepet-a-fia.htmlPrince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról. TV + Sztárok--Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-kasza-tibi-almaban-beszel-es-simogatja-magat.htmlHihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak. TV + SztárokAFPSzerelmes fotót posztolt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-igy-turbekol-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlA szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők. TV + Sztárok--Óriási balhé a Pumpedék című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-pumped-gabot-elkalapalta-a-csaja.htmlPumped Gabo és szerelme, Ági kapcsolatát néhány hete nyomon követhetjük egy realityműsorban. Azt tudtuk eddig is, hogy a fiatalok igen hangosan élik mindennapjaikat, ám ezúttal tényleg durva dolog történt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.