Berki Krisztián élő adásban nyújtogatja a nyelvét: Fotó!

fotó műsorvezető élő adás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő dolgot mutatott Berki Krisztián élő adásban. Ez a viselkedés még rá sem jellemző. 

Berki Krisztián szereti meglepni az embereket, és azt is tudjuk, hogy a sztárapuka nem rejti véka alá a véleményét. Nyíltan beszél a párkapcsolati problémáiról, és akkor sem esik kétségbe, ha bilincsbe verve viszik el egy élő adás közepén.

Nemrég azonban ismét valami olyat tett, amit műsorvezetők nem szoktak, sőt még fotót is feltöltött róla a közösségi oldalára.

A képen jól látható, ahogy

Berki élő adásban nyújtogatja a nyelvét,

és ehhez még egy hatásvadász posztszöveget is írt a 36 éves férfi:

"Egész életemben nem csinálok mást mint, hogy izgatom a célközönségemet"

Zimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnak

Zimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során.

Michael Jackson fia az apja emlékére tetováltatott: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-magara-varratta-michael-jackson-legendas-kepet-a-fia.htmlPrince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról. TV + Sztárok--Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-kasza-tibi-almaban-beszel-es-simogatja-magat.htmlHihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak. TV + SztárokAFPSzerelmes fotót posztolt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-igy-turbekol-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlA szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők. TV + Sztárok--Óriási balhé a Pumpedék című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-pumped-gabot-elkalapalta-a-csaja.htmlPumped Gabo és szerelme, Ági kapcsolatát néhány hete nyomon követhetjük egy realityműsorban. Azt tudtuk eddig is, hogy a fiatalok igen hangosan élik mindennapjaikat, ám ezúttal tényleg durva dolog történt... TV + Sztárok--Így él Oroszlán Szonja Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170402-igy-el-oroszlan-szonja-amerikaban-philadelphiaban.htmlIdén nyáron lesz két éve, hogy Oroszlán Szonja úgy döntött, világgá megy. Meg sem állt Philadelphiáig, itt kezdett új életet 38 évesen. Azóta nem sokat hallani felőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.