Máté Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül tehetséges Máté Pétertől 1984-ben kellett végleg elbúcsúzniuk a rajongóknak és a családnak, állítólagos egykori szerelme azonban még a mai napig kijár a zenész sírjához.

Idén lesz 33 éve, hogy Máté Péter elhunyt, fájdalmasan fiatalon. Mindössze 37 éves volt a tehetséges zenész, mikor távozott az élők sorából, családja és rajongói azóta sem feledik. A Napi Ász állítása szerint pedig van még egy titkos személy, aki örökké emlékezni fog Máté Péterre, és ő nem más, mint a zenész eltitkolt szerelme. Az asszony a mai napig hetente kilátogat Máté Péter sírjához.

Máté Péter Fotó: Kaiser Otto

"Számomra még mindig él! Vidám, életigenlő ember volt, aki pillanatok alatt a szívembe lopta magát. Irigylésre méltó volt az, amilyen könnyedséggel élte az életet. Éppen ezért minden pillanatban rettegtem, hogy elveszítem"idézi a Blikk a nő nyilatkozatát, aki nem akarja felfedni a kilétét.

Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert

Az ország elveszítette a rendkívül tehetséges zenészt, Máté Pétert, akit gyönyörű, szívhez szóló dalai halhatatlanná tettek. Máté Péter a két végén égette a gyertyát, és állítólag szeretőjénél érte a halál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Sarka Kata nem nyilatkozik többé magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-sarka-kata-nem-beszel-a-maganeleterol.htmlSarka Kata nem éppen arról volt híres, hogy rejtegetné a magánéletét, nemrég még azt is kiteregette, hogy Hajdú Péter annak idején megcsalta őt. Most azonban eldöntötte, hogy nem beszél többé intim dolgairól... TV + Sztárok--Hujber Feri mindenkiből hülyét csinálthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hujber-feri-beismerte-mindekibol-hulyet-csinalt.htmlHujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult vagy csak mindenkit hülyére akar venni... úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. TV + SztárokOrigoZimány Linda minden erejével A Nagy Duettre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-zimany-linda-kulon-enekorat-vesz-a-siker-erdekeben.htmlZimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban. TV + SztárokOrigoTeljesen eltorzult David Beckham arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170329-david-beckham-arca-teljesen-eltorzult.htmlSokkoló fotót posztolt David Beckham. Többször is meg kellett néznünk, szinte hihetetlen, hogy a világklasszis focista van a képen... TV + Sztárok--Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Isten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.