Pécsi Ildikó csak reméli, hogy megéri a tavaszt

válás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata volt menyével és unokájával.

Az újabb csapás akkor érte Pécsi Ildikót, amikor megtudta, hogy menye rokontartási pert indított ellene. A színésznő fia és exfelesége, Pártos Csilla válópere már három éve húzódik, most éppen a vagyonmegosztásnál akadtak el. Állítólag Szűcs Csaba, a színésznő fia nem veszi át a bírósági idézéseket.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla Fotó: MTI/Zih Zsolt


Pécsi Ildikót nagyon megviseli a csatározás, romlott az egészsége, mióta megtudta, hogy menye őt is pereli:

"Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek. Itt a szép kertünk, a házunk, amiért megdolgoztunk. Mi nem loptunk soha. Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában. Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy, és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk. Eljött az idő, hogy engem személyesen, mint Pécsi Ildikót, megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt. Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni" - mondta a színésznő a Borsnak.

Vámos Erika elköltözött otthonából: volt párja miatt hagyta el lakásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-vamos-erika-volt-parja-miatt-koltozott-el-otthonabol.htmlVámos Erika komoly válságon ment keresztül: 9 évvel fiatalabb szerelmével meglehetősen elmérgesedett a kapcsolatuk. El is kellett költöznie a TV2 műsorvezetőjének az otthonából a volt párja miatt. TV + SztárokOrigoMeztelenül mutatta meg szülés utáni testét Blac Chynahttp://www.life.hu/sztarok/20170202-meztelenul-fotoztak-szules-utan-blac-chynat.htmlEgyáltalán nem szégyenlős Blac Chyna, aki nem is olyan rég szült gyermeket Rob Kardashiannak. A sztármama nem sokáig várt, hogy ismét ledobhassa a textilt: tök pucéran pózolt megmutatva szülés utáni testét. TV + SztárokKatie Holmes soha nem látott fotót posztolt: így nézett ki gyerekkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-katie-holmes-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlKatie Holmes előszeretettel kápráztatja el a rajongóit különleges fotókkal, ezúttal is így tett. A színésznő egy gyerekkori képet mutatott magáról, hajókázás közben készült róla a felvétel TV + SztárokOrigoSarka Kata és Bálint Antónia tárgyalása elmaradt: egy boszorkányt hallgattak volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-balint-antonia-es-sarka-kata-boszorkanyos-pere-elmaradt.htmlSarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is mennehttp://www.life.hu/sztarok/20170202-sarka-kata-ujra-ferjhez-menne.htmlEgy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el. TV + SztárokSzakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szakember-segitseget-kertek.htmlBoldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.