Pamela Anderson életéből csak az intim együttlétek hiányoznak

szingliség színésznő szex Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két éve szingliként él a szexi színésznő, erről mesélt most őszintén.

Gyakran előfordult, hogy jöttek-mentek a férfiak a szexi színésznő életében, de olyanra még sosem volt példa, hogy tartósan egyedül lett volna. Külseje közel 50 évesen is szemet gyönyörködtető, mégsem tolonganak a pasik Pamela Anderson ajtaja előtt.

Mostanra már a fiai is felnőttek, Brandon és Dylan is külön költöztek az anyjuktól. Pamela elmesélése szerint lasszóval kell a gyerekeit össsze szedni időnként egy-egy családi ebédre.

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés egyedül élni, egyszerűen válaszolt, tabuk nélkül:
„Tulajdonképpen jól elvagyok, csak a szex hiányzik." – írta meg a Best Magazin.

Pamela Anderson még mindig gyönyörű, mégis magányos. Forrás: AFP

Elmondása szerint manapság már mindenki az interneten, és különféle applikációkon keresztül ismerkedik, ám neki ehhez egyáltalán nincs kedve. Azért sem erőlteti a randizást, mert a férfiak

már számos alkalommal összetörték a szívét.

Legutóbbi házassága Rick Salomonnal két évvel ezelőtt viharos körülmények között ért véget. A Baywatch sztárja ugyanolyan jól néz ki, mint régen, nem is rejti véka alá gyönyörű idomait, hiába 49 éves.

„Amíg megengedhetem magamnak, hogy mélyen dekoltált ruhákat hordjak, nem fogom takargatni az alakomat. Legalább bókokat kapjak, ha már a herceg fehér lovon nem akar megérkezni értem" – szögezte le határozottan.

Nyári Dia megtalálta a szerelmet és el is ismerte kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-beismert-hogy-kapcsolatban-el.htmlNyári Dia egy ideje már boldog párkapcsolatban él, amit nemrég Instagram-oldalán is felvállalt rajongói előtt. A Barátok közt sztárja egy sportriporter oldalán találta meg a boldogságot! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDöbbenetes változáson esett át Osvárt Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161125-osvart-andreanak-mindenfele-hajszin-jol-all.htmlAkárhogy is jelenik meg Osvárt Andrea, minden formájában gyönyörű. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKasza Tibi jól betömte Dér Heni szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-kasza-tibi-kipeckelte-der-heni-szajat-egy-videoban.htmlTibi érdekes eszközzel peckelte ki Dér Heni száját. Kérdés, hogy Manker mit szól ehhez? TV + SztárokOrigoGigi Hadid jobb énekes mint Justin Bieber?http://www.life.hu/sztarok/20161125-gigi-hadid-jobban-enekli-justin-bieber-szamat-mint-az-eloado.htmlA szexi modell Justin Bieber számot énekel. De nem is akárhogy! TV + SztárokOrigoSzakított egymással Josie és Petra a meztelen valóságshow szerelmes párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-meztelen-valosagshowban-megismerkedo-josie-es-petra-szakitottak.htmlAz első hazai meztelen valóságshow szerelmespárja, Josie és Petra szakítottak egymással. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, hiszen csak júniusban mondták ki a boldogító igent! A rövid románcnak a férfi csalfasága vetett véget. TV + Sztárok--Tarján Zsófi komoly vádakkal illette magát közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-honeybeast-enekesnoje-nem-tartja-magat-jo-embernek.htmlA tehetséges énekesnő nincs megelégedve önmagával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.