Harry herceg közleményben kéri, hagyják békén barátnőjét

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
közlemény sajtó Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg barátnője iránt igen nagy az érdeklődés, rengeteg cikk jelenik meg Meghan Markle amerikai színésznőről, amit a királyi sarj már nem bír elviselni. Szeretné, ha a sajtó és a közvélemény békén hagyná kicsit kedvesét.

Közleményben erősítette meg Harry herceg, hogy valóban egy párt alkotnak Meghan Markle amerikai színésznővel, aki azóta, hogy kiderült a kapcsolatuk folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Valószínűleg a páros mindkét tagja tisztában volt azzal, hogy mindenki árgus szemekkel fogja őket figyelni, de az az érdeklődés, amit tapasztaltak, már nekik is sok. Közleményben kéri Harry herceg a sajtót és a nyilvánosságot, hogy ne zaklassák barátnőjét, és annak családját, valamint barátait.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

A közleményben az áll, hogy a sajtó és az emberek már átléptek egy határt, amit akkor sem kell eltűrnie senkinek, ha az éppen egy herceggel randevúzik.

Rengeteg szexista és rasszista írás, vélemény jelent meg a nőről, úgy is, hogy egy részüknek a nyilvánosságra kerülését jogi úton megakadályozták.

Harry herceg aggódik Meghan Markle biztonságáért, és sajnálja, hogy nem tudja megvédeni őt.

Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, ez a játék része, a közlemény szerint a királyi sarj úgy érzi, ez már túlzás.

"Ez nem játék, hanem a kettőjük élete"

- olvasható a dokumentumban. Nem tartják normálisnak, hogy a színésznő minden kollégája, ismerőse, családtagja állandó zaklatásnak van kitéve, ahogy azt sem, hogy rengeteg lap információkért cserében próbálja lefizetni Meghan Markle volt barátját. Harry herceg reméli, hogy a sajtó erőszakos munkatársai felhagynak a zaklatással, mielőtt még nagyobb károkat okoznának.

Magyar művészek, akik az öngyilkosságot választották 1. rész http://www.life.hu/sztarok/20161107-ongyilkos-lett-a-magyar-szinesz-olvaszto-imre-es-latinovits-zoltan.htmlHazánk leghíresebb művészei voltak, akikért egy ország rajongott. Hiába azonban a siker és a csillogás, a magánéleti gondok elől sokan nem tudtak menekülni. Haláluk megrázta a magyar közvéleményt, sőt van olyan színész, akit a mai napig gyászolnak a rajongók. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Brutális izmokat növesztett Rubint Réka kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20161108-schobert-norbi-es-rubint-reka-kisfia-pokembernek-oltozott.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka kisfia pókembernek öltözött, így pedig egyik percről a másikra elképesztő izomzatot növesztett. TV + Sztárok--Berkit Krisztián a férfiaknak is bejönhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-a-ferfiaknak-is-bejon-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián nem csak a nőknek, de sok pasinak is bejön, derült ki Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorából. TV + Sztárok--Berki Krisztián megbocsátana Pamelának, ha félrelépnehttp://www.life.hu/sztarok/20161108-berki-krisztian-megbocsatana-szerelmenek-pamelanak-ha-felrelepne.htmlVárkonyi Andrea műsorában faggatta arról a vendégeit, mit szólnának, ha a párjuk összeszűrné a levet egy kollégájukkal. Berki Krisztián szerint bocsánatos bűn, amennyiben nem érzelmi alapon történik. TV + SztárokOrigoVajna Tímea átrepíti az óceánon Hienthttp://www.life.hu/sztarok/20161108-a-fiatal-enekesno-vajna-timi-kedveert-tert-haza.htmlVajna Tímea hazarepíti Hient, hogy a Miss Universe Hungary sztárvendége lehessen. TV + Sztárok--Babára vágyik Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20161108-szeretne-sajat-gyereket-a-baratok-kozt-szinesznoje.htmlA kedvelt színésznő imádja a kicsiket, hamarosan pedig szeretne saját gyermeket is. Szerinte nagyon fontos, hogy egyenrangú félként kezeljük a csöppségeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.