Val Kilmer végre megszólalt súlyos betegségével kapcsolatban

gégerák Dr. Life Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta pletykálnak arról, hogy Val Kilmer gégerákos, ám a betegség jelenlegi állapotáról még nem árult el semmit a világsztár - egészen mostanáig. 

Jó ideje arról szólnak a hírek, hogy Val Kilmer rákos, pár napja pedig kollégája, Michael Douglas is megerősítette a dolgot. A színészt egy közös filmjükről kérdezték, és valahogy Val betegségére terelődött a szó. Douglas állította, hogy kollégája is azzal a betegséggel küzd, amivel korábban ő is, és azt is elmondta, épp a rák miatt nem hallani mostanában Kilmerről.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Akkor még nem reagált Val Kilmer Douglas kijelentésére, most azonban megtette, méghozzá egy hosszú bejegyzéssel a Facebook oldalán.

Val Kilmert tavaly októberben kapták lencsevégre az UCLA Orvosi Központban, hónapokkal később pedig ismét beindult a pletyka a színész állapotáról, amikor a sztárt csövekkel és kendővel a torkán kapták lencsevégre. "A rajongók azt gondolták, azért nem beszélek az egészségi állapotomról, mert nem érdekel. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Akármi is indokolja azt, amit Michael Douglas az egészségemről mondott, egyáltalán nem haragszom rá. Biztos, hogy nem akart ezzel semmi rosszat."

A színész elmondta azt is, minden rendben van vele, ezt pedig az is bizonyítja, hogy tavaly 3 filmet is forgatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.