Victoria Beckham: "Első látásra beleszerettem a férjembe"

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham házasság szerelem Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham és kedvese lassan 17 éve alkotnak egy párt. A feleség most elmesélte, mit is érez a kedvese iránt. 

Victoria Beckham a brit Vogue-nak adott interjút, melyben elmondta, hogy szerinte igenis létezik szerelem első látásra. A sztármama elmondása alapján vele ez meg is történt, hiszen évek óta boldog házasságban élnek. A focista 1999-ben vette el a szexi énekesnőt, azóta pedig négy gyerekük is született.

Forrás: AFP/Justin Tallis

"Első látásra beleszerettem a férjembe. Ez velem a Manchester United pihenőjében történt. Amíg a többi játékos a pultnál iszik, David a családja mellett áll. Akkoriban én már híres voltam, ő még nem. Nagyon kedvesen mosolygott rám. Rögtön arra gondoltam, hogy mennyire hasonlóak lehetünk" - nyilatkozta a ma már divattervezőként tevékenykedő sztár.

Hódi Pamela szexmegvonással bünteti Berkit?http://www.life.hu/sztarok/20160902-hodi-pamela-nem-esett-jol-neki-krisztian-viselkedese-a-par-osszekapott-a-forgatason.html"Fogjátok már be" - mondta az édesanya, miközben próbálta megoldani az Ezek Megőrültek! egyik feladatát. Párja nem igazán segített neki a dologban. TV + Sztárok--Salma Hayek: “Nem a szex a jó házasság kulcsa”http://www.life.hu/sztarok/20160902-salma-hayek-50-eves-lett-elarulta-hogy-szerinte-nem-a-szex-a-jo-hazassag-titka.htmlSalma Hayek 50 éves lett, és még mindig kirobbanó formában van. Házassága biztos alapokon nyugszik, ami szerinte egyáltalán nem a szex, bár ettől még nagyon fontos dolognak tartja. TV + Sztárok--Szombat óta kétszer bőgte el magát Pádár Alexandra, a Star Academy jócsajahttp://www.life.hu/sztarok/20160901-alexandra-szombat-ota-ketszer-bogte-el-magat-a-star-academy-jocsaja.html"Szeretehiányom van, és cukik vagytok, de ez így nem lesz elég" - mondta Alexandra, amikor másodszor is elsírta magát, társai pedig azonnal elkezdték tutujgatni. Először azért pityergett, mert nem tetszett neki a dal, amit kapott... TV + Sztárok--Ekkora terpeszt sosem láttunk még Cinthya Dictatortólhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-cinthya-dictatortol-ekkora-terpeszt-sosem-lattunk-meg-a-konyhaban-tolja.htmlMeghökkentő képet posztolt nyilvános Instagram-oldalára Cinthya.TV + Sztárok--Paul Newman után Patrick Swayze is meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-patrick-swayze-es-paul-newman-sztarok-akikrol-meg-ma-is-sokan-azt-hiszik-hogy-elnek.htmlTermészetesen tudjuk, hogy a színész nem most hunyt el. A napokban egy hír kapcsán viszont döbbenten szembesültünk a ténnyel, hogy a magyar lakosság és a média egy része sincs tisztában azzal, mely világsztárok távoztak már az élők sorából. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Sarka Kata külön posztolt: így indult a reggel a két sztárnál http://www.life.hu/sztarok/20160901-hajdu-peter-es-sarka-kata-igy-kezdodott-az-iskola-a-sztarparnal-foto-az-elso-naprol.htmlBecsöngettek! Az ismert sztárpár külön-külön posztolt a közösségi oldalán. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, hogy a család miért nem együtt indult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.