Micsoda kor! 3 éves lett György herceg

Forrás: AFP/Richard Pohle -
Anglia ünnep György herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apró herceg még csak most lett 3 éves, de már több híres emberrel találkozott, mint más egész életében. Kíváncsiak vagyunk, az udvartartás hogy köszönti majd a születésnapos Györgyöt.

György herceg élete közel sem olyan, mint egy átlagos 3 évesé, de ez nem csoda. Ő egy igazi királyi sarj, aki már Obamával is találkozott, igaz, nem formális ruhában köszöntötte az USA elnökét, hanem lefekvés előtt, pizsamában mutatkozott be.

/1607/Gy_rg2016722104754

György herceg Londonban, a St. Mary's Hospitalban született, a teljes neve pedig Ő királyi fensége György Sándor Lajos cambridge-i herceg. A királyi sarj már óvodába jár, de természetesen nem akármilyenbe. 14 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül naponta az előkelő Montessori-óvoda. Ennek köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert az intézmény, minden szülő oda járatná gyermekét. A ma 3 éves György herceg csaknem két évig élvezhette egyedül a reflektorfényt, ám 2015 májusában megszületett húga, Sarolta hercegnő, így már ketten osztoznak a királyi sarjoknak kijáró figyelmen.

A kis trónörökös születésnapját egy teapartin fogja megünnepelni a hercegi család, Anmer Hall-i otthonukban. Reméljük, hamarosan fotókat is nézegethetünk a szőke herceg bulijáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.