Elle MacPherson 52 évesen is csodásan fest - Elárulta a titkát!

Forrás: Northfoto -
szép szexi szupermodell Elle MacPherson lúgosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szupermodellen nem fog az idő - 52 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. 

Az 52 éves egykori szupermodell, Elle Macpherson végre megosztotta velünk a tökéletes testének titkát. Persze a szépség idejét leköti a rengeteg edzés, és a megfelelő táblálkozásra is odafigyel, azaz szinte

teljesen nélkülözi az összetett szénhidrátokat és a zsírt.

Ám van még egy dolog! Mégpedig a lúgosítás, ráadásul mostanság szó szerint csak ezzel foglalkozik, mivel egy saját lúgosító termékcsaládot is a piacra dobott.

Elle MacPherson Forrás: Northfoto

Béranya szüli meg a legdögösebb ötvenes nő, Elle Macpherson babáját

Elle Macpherson már régóta próbál teherbe esni, de sikertelenül. Azt nyilatkozta, az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem játszik, így egyetlen lehetősége maradt, a béranya. A teljes cikket itt elolvashatod!

Merész fotó készült Angelica Bridgesről - Mellbimbókat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-angelica-bridges-a-baywatch-sztarjarol-meresz-kep-keszult.htmlAz egykori Baywatch-sztár bebizonyította, hogy a mai napig remekül áll rajta az egyrészes fürdőruha - még ha az kicsit áttetszőbb is a kelleténél. TV + SztárokOrigoHoppá! Megvan a meztelen valóságshow három új játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-valosagshow-harom-uj-jatekosa.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása Petra és Josie történetével ért véget, és románcuk majd hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: egy latin hódító, egy sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám" lépnek a Csábítás partjára. TV + Sztárok--Tudtad, hogy Prince neve egy szimbólum volt?http://www.life.hu/sztarok/20160429-prince-a-noi-es-ferfi-nem-kombinaciojanak-szimbolumara-valtoztatta-nevet-hogy-bosszantsa-kiadojat.html--Íme, Zac Efron hatalmas pofára esésehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-zac-efron-szinesz-pofara-esett-futas-kozben-a-baywatch-film-forgatasan.htmlAzt gondolnánk könnyű dolga van a forgatásokon Zac Efronnak, de nem is olyan egyszerű az életmentést színlelni! TV + Sztárok--Rettegnek Kozso teaházának szomszédaihttp://www.life.hu/sztarok/20160429-kozso-teahazanak-szomszedsagaban-elok-rettegnek-hogy-nekik-kell-majd-kifizetni-az-uzlet-felhalmozott.htmlFélnek a Kozso egykori teázójának épületében lakók, valamint haragszanak is az énekesre. Az intézmény tulajdonosa ugyanis állítólag 3 millió forinttal tartozik a lakóközösségnek, a NAV-nak és a banknak való 260 milliós tartozás részeként. TV + SztárokOrigoMickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?http://www.life.hu/sztarok/20160428-mickey-rourke-hollywood-egykori-szivtiproja-cipo-nelkul-szaladgalt-los-angeles-utcain.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.