Újabb részletek derültek ki Britney Spears botrányos múltjáról

Forrás: V Magazine /Mario Testino -
drog menedzser Britney Spears énekesnő kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, és most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról.

Legutóbb összeszedtük, hogy mekkora változásokon esett át Britney Spears az utóbbi 3 évben, ráadásul mostanság tényleg kirobbanó formában van, ám hiába, sötét múltja még mindig kísérti egykori menedzsere, Sam Lufti személyében. Az évek óta tartó pereskedés során újabb és újabb részletek derültek ki az énekesnő fizikai és mentális leépüléséről, illetve kábítószer problémáiról,

ez pedig most sem volt másképp.

Forrás: V Magazine /Mario Testino

Lufti például elmesélte a bíróságon, hogy az énekesnő egyszer annyira kiütötte magát, hogy egy parkolóban aludt, és hogy annak ellenére sem állt le a drogokkal, hogy

ezt a szerződésükben kikötötték.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A tárgyalássorozat egyébként azért kezdődött, mert a volt menedzser több millió dollárt követel Britney Spearstől és családjától, mivel Spears édesanyjának könyvében tévesen állították róla, hogy ő drogoztatta be az énekesnőt és zárta el a külvilágtól, valamint a férfi igényt tart a 2007-es Blackout album bevételének őt illető részére is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.