Hatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgy

Judy Erdélyi Mónika Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. 

Mónika teljesen elvarázsolódott a gyerekektől, ahogy illegették-billegették magukat a tükör előtt. A kicsik persze legszívesebben mindent felpróbáltak volna, amit természetesen nem lehetett, de így is nagyon jól érezték magukat a csipkecsodák között.

Judy és Balázs már egy ideje boldog házasságban élnek, de az énekesnő elárulta, az Erdélyi Mónikánál felpróbált menyasszonnyi ruha hatására ismét egybe kelnek férjével. annak idején úgyis elmaradt a templomi esküvő.

Meztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigoNika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--Így báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKelemen Anna bodyban hergeli a Facebook népéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-kelemen-anna-bodyban-hergeli-a-facebook-nepet.htmlEzúttal nem melleit posztolta az egykori botrányhősnő... TV + SztárokOrigoNemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.