Nem érkezett meg az előadására Gesztesi Károly

színház színész Vaskakas Bábszínház Gesztesi Károly elmaradás megérkezés előadás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győri Vaskakas Bábszínház hiába próbálta elérni a színészt, nem reagált a telefonhívásokra. Gesztesi előadása végül elmaradt.

Szerda este 7 órára volt meghirdetve a győri Vaskakas Bábszínház Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadása, ahová hiába várták a szervezők a darabban szereplő Gesztesi Károly, nem jelent meg - írja a Kisalföld.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A győri lapnak a színház egyik vendége elmondta, hogy a hírt Bánfalvy Ágnes színművésznő jelentette be: közölte, hogy Gesztesi Károly külön autóval utazott Győrbe, és mivel nem érkezett meg, az előadás elmarad, a jegyeket a pénztárnál visszaváltják.

Úgy tudni, a szervezők háromnegyed 7-kor beszéltek a színésszel, aki azt állította, a GPS szerint néhány perc múlva odaér. Később már nem tudták elérni. A lap megpróbálta elérni a színészt, aki "többször kinyomta a készüléket, majd kikapcsolta."

Nem ez az első alkalom, hogy lemondta fellépését Gesztesi Károly: ahogy a Karinthy Színház Csalogány családjában, úgy a Grease-ben is helyettesíteni kellett a színészt.

Ma lenne 82 éves Csala Zsuzsa - legviccesebb előadásával emlékezünk ráhttp://www.life.hu/csalad/20150709-ma-lenne-82-eves-csala-zsuzsa-ra-emlekezunk-a-sok-herce-hurca-utan-mar-bekeben-nyugszik.htmlA brilliáns színésznő 2014-ben, életének 81. életévében hunyt el. Család--Wow! Hatalmasat nőtt Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20151205-liptai-claudia-es-gesztesi-karoly-lanya-panka-hatalmasat-nott.htmlMiután az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs megmutatta a kisfiát, Noelt, a TV2 dögös műsorvezetője is egy igazán cuki képet tett közzé a kislányáról, aki már nem is olyan kicsi. CsaládOrigoKökény Attila és Gáspár Laci Grease előadásától sírunk a nevetéstől!http://www.life.hu/sztarok/20151122-kokeny-attila-es-gaspar-laci-grease-karaktereitol-sirunk-micsoda-show-a-szinpadon.htmlJohn Travolta és Olivia Newton-John az évezred filmes párosa! De így magyar változatban egyszerűen utánozhatatlanok. TV + Sztárok--BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"http://www.life.hu/sztarok/20151201-bulvarrap-hegyi-rolival-sztarhirek-rap.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigoKérsz egy teát? - Színházi előadás a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151127-nane-egyesulet-16-akcionap-kersz-teat-eloadas.htmlA NANE Egyesület a 16 Akciónap keretében egy rendhagyó előadásra invitálja az érdeklődőket. Család--Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.