Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt Összezárva Friderikusszal tanulmány Friderikusz Sándor Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frei cége két évig dolgozott egy köztisztasági feladatokat ellátó szervezetnek, majd állítólag azzal gyanúsították meg, hogy a tanulmányt, melynek elkészítésével bízták meg, az internetről szedte.

Frei Tamás állítólag 30 millió forintot vett fel a cége számára egy tanulmány elkészítéséért - erről az ügyről mesélt a riporter Friderikusznak vasárnap este.

„Két évig az én irodám dolgozott nekik, arról kellett tanulmányt készíteni, hogy milyen típusú megoldások vannak a világban. Lévén, hogy utána olyan szinten hurcoltak meg ahogy, soha többet..." – magyarázta Frei.

Frei Tamás-nagyinterjú

„Dobozokban gurultunk az egyik helyről a másikra, és ugyanazt a négy-öt ételt ettük. Még ha klassz gyerekkorom is volt, és a szüleim a legjobbat próbálták kihozni belőle, New Yorkból nézve akkor is sivár" – magyarázta Frei Tamás a Life.hu sztárriporterének Szily Nórának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.