David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal

Kevin Hart David Beckham színész focista reklám lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. 

A reklámban Hart arra készül, hogy megszemélyesítse Beckhamet, és a siker érdekében a focistához is költözik, hogy tökéletesen utánozni tudja a Manchester United legendáját. A hétperces kisfilm tele van vicces jelentekkel, és rajongók biztosan imádni fogják minden egyes pillanatát.

David Beckham repülni tanítja kutyusát

Felesége, Victoria Beckham töltötte fel róluk azt az imádni való videót, amin az egykori Spice Girl kommentje szerint David éppen repülni tanítja a család kutyáját, Oliviát.
Szépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak, és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az eheti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő. TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoÍgy kérjük David Beckhamet a hálószobánkbahttp://www.life.hu/sztarok/20150822-david-beckham-alszik-egy-faraszto-nap-utan.htmlA gyerekekkel töltött fárasztó nap után David Beckhamet elnyomta az álom.TV + Sztárok--Lilu már elkezdte a karácsonyi készülődést? http://www.life.hu/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlBár még két hónap van hátra a szeretet ünnepéig, az RTL Klub dögös műsorvezetője már most karácsonyi lázban ég. TV + SztárokOrigoKurt Cobain lánya hozzáment édesapja hasonmásáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-kurt-cobain-lanya-az-edesapjara-nagyon-hasonlito-zeneszhez-ment-hozza.htmlFrances Bean Cobain és Isaiah Silva több év együtt járás után összekötötték az életüket. A szertartás olyan szűk körű volt, hogy még az örömanya, Courtney Love sem jelent meg. TV + Sztárok--Kommentcunamit indított Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20150928-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kozos-szelfije-kommentcunamit-inditott.htmlEgy koncerten találkozott és készített közös szelfit az egykori álompár. A rajongóknak több sem kellett, kifejtették, hogy mennyire szeretnék újra együtt látni a színészeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.