Zimány Linda a szakmájával magyarázza bikinialakját

Forrás: Instagram/ Zimány Linda -
jogász Zimány Linda bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda Instagramján osztott meg magáról bikinis fotót, ami alá furkálódós komment került. Linda megvédte magát. 

A fürdőruhás képen látszik, hogy a modell sokat foglalkozik irigylésre méltó testével, azonban az egyik kommentelő úgy véli, lehetne még javítani rajta.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

"Nem fikázom a testet, mert jó úton halad a jó test irányába... Így is messze átlagon felüli, csak van még vele bőven meló" - írta.

Linda azonnal válaszolt a kommentelőnek:

"Soha nem volt tökéletes az alakom, és nem is lesz, főleg kezdő jogászként jelenleg más elfoglaltságaim is vannak, mint a tökéletes alak elérése, és fitneszversenyző sem vagyok. De szeretem magamból a legtöbbet kihozni, és a sport mindig is hozzátartozott az életemhez... (...) Én szeretem arra buzdítani a követőimet is, hogy bár élvezzék az életet, de hozzák ki magukból a legjobb közérzetet és magukból a legjobbat, ehhez jól jön a sport, és legfőképpen, ne hagyják egy pasinak sem, hogy a külsejük miatt úgy nyilatkozzanak róluk, hogy attól valaha is rosszul vagy kevésnek érezzék magukat, mert a pasik sem tökéletesek, és a világ meg így szép"

Szegény Lindára mostanság rájár a rúd, nemrég "terheshasa" miatt magyarázkodott követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.