újévi fogadalom új élet projekt újévi fogadalom 2014 Újév nyereményjáték kívánság segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új élet? A válasz: IGEN! 2014-ben a Life.hu segít egy szerencsés fogadalomtevőnek, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz. Ehhez szükségünk van rád, hiszen a te álmodról van szó, de mi ott leszünk melletted és segítünk, hogy a végén megmutathassuk a változást.

"Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót" - ilyen és ehhez hasonló elhatározásokkal kezdi Bridget Jones és a világ nőinek milliói is az újévet, amit aztán vagy betartanak, vagy nem. Általában az utóbbi történik, vagyis hogy idővel véletlen szándékossággal elfelejtődnek ezek a karácsonyi bejgli felett megálmodott tervek. Ennek most a Life.hu elébe megy! Mit kell tenned?

Forrás: Thinkstock

Küldd be az újévi fogadalmad 2014-re maximum 500 karakterben a Life.hu aloldalán ITT. A fogadalmak beküldésének ideje 2013. december 19-től 2014. január 2-ig tart. A beküldött fogadalmak közül 2014. január 2. és január 19. között a Life.hu szerkesztősége kiválasztja azt az egy szerencsést, akinek segít, hogy megvalósíthassa az álmait. A kiválasztott szerencsést 2014. január 20-án értesítjük, majd bemutatjuk a Life.hu oldalán.

A játékban csak akkor vehetsz részt, ha elfogadod a részvételi feltételeket. Ezeket itt olvashatod:

Részvételi feltételek:

1. A felhívásra jelentkező (a továbbiakban: „Jelentkező”) a jelentkezéssel elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

2. A Jelentkező az Újévi Fogadalom 2014 (http://www.life.hu/ujevifogadalom2014/) aloldalon közölt személyes adatoknak az Origo Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob u. 76-78. cégjegyzékszám: 01-10-044389; a továbbiakban: „Origo”) történő megküldésével hozzájárul, hogy ezen személyes adatokat az Origo a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt - megfelelően kezelje.

3. A Jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy az Újévi Fogadalom 2014 (http://www.life.hu/ujevifogadalom2014/) aloldalon közölt személyes adatokat az Origo Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob u. 76-78. cégjegyzékszám: 01-10-044389; a továbbiakban: „Origo”) az Origo az általa üzemeltetett weboldalakon (www.origo.hu és aloldalai, www.life.hu, www.noilapozo.hu, www.facebook.com/life.hu, https://www.facebook.com/ezzsir) időbeli korlátozás nélkül nyilvánosságra hozza, bemutassa illetve közzétegye továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse és ennek érdekében többszörözze. A Jelentkező hozzájárul ahhoz is, hogy az Origo a személyes adatain kívül a nyilatkozatait, videofelvételeket, illetve a róla készült fényképekről, illetve külső átalakításáról elemzést tegyen közzé.

4. A Life.hu vállalja, hogy szakértő csapat segítségével segít a kiválasztottnak abban, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz. A folyamatról rendszeresen hírt adunk a Life.hu oldalán. A kiválasztott játékos fényképpel, nyilatkozattal is megjelenik ezekben a cikkekben, saját tapasztalatairól pedig rendszeresen beszámol egy kifejezetten erre készített blogfelületen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.