szakértő mesterfodrász Vadon Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A haj egy megújuló designforrás, ami egész nap elkísér bennünket, befolyásolja a hangulatunkat, életünket. Vadon Zoltán küldetése az egyén és a divat közötti egyensúly megteremtése, az, hogy segítsen megtalálni mindenkinek a saját divatját, amelyet tud és szeret viselni.
Vadon Zoltán szakértő

Vadon Zoltán mesterfodrász vagyok, 15 éve dolgozom ezen a területen, remélem, még nagyon sokáig. A szakmám talált meg engem, nem én őt. Őszintén bevallom, nem fodrásznak készültem, de ahová szerettem volna menni tovább tanulni, oda nem jutottam be az akkori jegyeim alapján. Így jött az ötlet, hogy fodrásznak tanuljak.
Fontosnak tartom az őszinteséget, úgy gondolom, hogy ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az én szakmámban valakit jó szakembernek tartsanak. Sok munkám van abban, hogy most magabiztosan tudok tanácsot adni, és nyíltan tudok beszélni a vendégeimmel. Mára a tapasztalatok vezetik a kezemet és egy olyan tudás, amit folyamatosan bővítek, és naprakészen tartok.

Ebben a szakmában is nagyon gyorsan változik a divat, szeretek képben lenni az új irányzatokkal, technikákkal, anyagokkal. Az egyik feladatomnak tartom a divat és az egyéniség közötti összhang megteremtését. Szeretem tanulmányozni az embereket, hisz annyira színesek vagyunk és egyediek, nincs két egyforma egyéniség, így nem is lehet úgy dolgozni, mint egy fénymásoló. Ami az egyik ügyfélnek nagyon jó, a másiknak nem, de a cél mindenkinek ugyanaz: egy olyan frizura megalkotása, amely boldoggá teszi a viselőjét.

Az én küldetésem az összhang megteremtése, olyan külsőt alkotni, amely tükrözi ügyfeleim belsőjét, egyéniségét. Emellett tudást adni az embereknek.

Nekem fodrászként segítenem kell megtalálni azt a színt és formát, amiben ragyogni tud az ügyfelem, de lehetőleg a legkevesebb időt veszi el tőle a vele való foglalkozás. Az életben annyi fontosabb dolog van, mint hogy órákat töltsünk a fürdőszobánkban vagy a fodrásznál. A jó fodrász arról ismerszik meg, hogy nem kell hozzá kéthetente járni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha szeretnéd jobban megismerni a munkáimat, vagy útmutatást kapni az aktuális trendekről, esetleg inspirálódni, kövess engem a Facebookon, méghozzá ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.