Vadon Zoltán mesterfodrász

A haj egy megújuló designforrás, ami egész nap elkísér bennünket, befolyásolja a hangulatunkat, életünket. Vadon Zoltán küldetése az egyén és a divat közötti egyensúly megteremtése, az, hogy segítsen megtalálni mindenkinek a saját divatját, amelyet tud és szeret viselni.

Vadon Zoltán mesterfodrász vagyok, 15 éve dolgozom ezen a területen, remélem, még nagyon sokáig. A szakmám talált meg engem, nem én őt. Őszintén bevallom, nem fodrásznak készültem, de ahová szerettem volna menni tovább tanulni, oda nem jutottam be az akkori jegyeim alapján. Így jött az ötlet, hogy fodrásznak tanuljak.
Fontosnak tartom az őszinteséget, úgy gondolom, hogy ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az én szakmámban valakit jó szakembernek tartsanak. Sok munkám van abban, hogy most magabiztosan tudok tanácsot adni, és nyíltan tudok beszélni a vendégeimmel. Mára a tapasztalatok vezetik a kezemet és egy olyan tudás, amit folyamatosan bővítek, és naprakészen tartok. 

Ebben a szakmában is nagyon gyorsan változik a divat, szeretek képben lenni az új irányzatokkal, technikákkal, anyagokkal. Az egyik feladatomnak tartom a divat és az egyéniség közötti összhang megteremtését. Szeretem tanulmányozni az embereket, hisz annyira színesek vagyunk és egyediek, nincs két egyforma egyéniség, így nem is lehet úgy dolgozni, mint egy fénymásoló. Ami az egyik ügyfélnek nagyon jó, a másiknak nem, de a cél mindenkinek ugyanaz: egy olyan frizura megalkotása, amely boldoggá teszi a viselőjét.

Az én küldetésem az összhang megteremtése, olyan külsőt alkotni, amely tükrözi ügyfeleim belsőjét, egyéniségét. Emellett tudást adni az embereknek.

Nekem fodrászként segítenem kell megtalálni azt a színt és formát, amiben ragyogni tud az ügyfelem, de lehetőleg a legkevesebb időt veszi el tőle a vele való foglalkozás. Az életben annyi fontosabb dolog van, mint hogy órákat töltsünk a fürdőszobánkban vagy a fodrásznál. A jó fodrász arról ismerszik meg, hogy nem kell hozzá kéthetente járni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha szeretnéd jobban megismerni a munkáimat, vagy útmutatást kapni az aktuális trendekről, esetleg inspirálódni, kövess engem a Facebookon, méghozzá ITT!

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
ancsa 2015-10-16 23:03

Szia! Tavasszal eldöntöttem hogy befestem a hajam, az ombréra esett a választás,a végeredmény nem olyan lett amilyen az elképzelésem volt, a fodrászom azt mondta a hajam hossza miatt (vállig érő) ennyit tudott kihozni belőle. A nyárvégére borzalmasan csúnya lett, a töveinél teljesen kivörösödött.. úgy döntöttem,hogy szeretném visszakapni az eredeti színét, ami sötétbarna, a fodrászom azt mondta hogy nem lehet leszedni a festéket,csak úgy ha átfestjük másik színnel,Rá hallgattam,a hajam pedig katasztrófa ahogy kinéz most festés után,nagyon sötét lett a tövénél,a végeit pedig vörösbarnára fogta be,és azóta a fejbőröm borzasztóan viszket, apró kis hólyagok jöttek ki... Két kérdésem lenne: Visszanyerhetem az eredeti színét, létezik festékeltávolítás? Illetve ha nem akkor mit tegyek, fessem be újból, csak világosabb színnel? Borzasztóan zavar,szeretnék minél előbb megszabadulni ettől a színtől. Előre is nagyon köszönöm a választ!

2015-10-20 21:45

Kedves Ancsa.
Arra kérnélek keress fel telefonon lenne meg pár kérdésem, a hajad állapotáról. Ezen a számon elérsz: 06-20-99-55146. Biztos találok neked megoldásokat!
Szép Napot.
Vadon Zoltán
www.vadonzoltan.hu

Vadon Zoltánszakértőmesterfodrász