Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, life-coach

Szakértőnktől származnak a mindig megbízható horoszkópok, az ő tollából értesülhettek hetente, havonta, évente arról, mit üzennek a csillagok. Nóra személyre szabott horoszkópokat is örömmel készít, szívesen válaszol a Life.hu olvasóinak kérdéseire. 

Életöröm aktivista vagyok. Szeretek élni, létezni, felfedezni, adni – és alkalmanként persze elvenni is, mert a mérleg nyelvének ki kell egyensúlyozódnia.

1999 óta foglalkozom tanácsadással privát praxisban, céges rendezvényeken, különféle társadalmi eseményeken. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő tanácsadó vagyok, és kizárólag hatékony, eredményes, megtérülő munkafolyamatokra törekszem.

Jelentős szakmai tapasztalattal bírok: egyéni és csoportos formában, magánszemélyek köréből és céges területről összegyűjtve.

Elsősorban az egyéni kibontakozást tartom kiemelten fontosnak. A stratégiai tervezést, a tudatos fejlődésre való ösztönzést minden esetben beépítem a tanácsadásaimba. Lendületem, lelkesedésem és egyedi, kreatív ötleteim juttattak el a célszalagig. Mindig van új kihívás az életemben, és erre ösztönzöm az ügyfeleimet is. Ma már a coaching stílusú tanácsadást részesítem előnyben, tudatosan építem a hozzám fordulók személyiségét és önbizalmát, biztatom őket a tanulásra, fejlődésre, okos konfliktuskezelésre, a motivációt tartom az eredményesség zálogának.

Asztro-coach nevű - saját kidolgozású – személyiségfejlesztő szisztémám a bátrak kapaszkodója, akik próbára teszik önmagukat, lerombolják a falakat, és megmutatják, hogy nem olvadnak bele a szürke tömegbe. Lesznek valakik, kilógnak a sorból, feltárják rejtett képességeiket. Az alapját az asztrológia, fejlődését a Life coach szisztéma adja. Az elküldött kérdéshez minden esetben mellékeld a születési év, hónap, nap, óra, perc és hely adatokat.

web: www.szatmarinora.hu

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
rákocska 2019-05-14 16:00

Kedves Nora.Szeretném kérdezni,hogyan fog alakulni az életem,magam maradtam,egyik naprol a másikra elvesztettem a férjem.ami eddig fontos volt az mára meg változott,minden fenekestül felfordult.akit azt hittem hogy a barátaim ,csalodott vagyok.1967.7.11.9 ora 30 perc.segitséget nagyon kőszőnőm.Rákocska

2019-05-14 18:39

Kedves Rákocska!
Teljes körű elemzéseket ezen a fórumon nem vállalok.
Köszönöm a megértést.
Szép estét!

Jippi 2019-05-14 12:06

Kedves Nóra!
Szeretnem megkérdezni, hogy a nőgyógyászati problémámból mikor fogok meggyógyulni? Remélem, hogy az önfejlesztés útja segít a gyógyulásban.
Válaszát előre is köszönöm,
J. 1980.03.15. 15:30 Miskolc

2019-05-14 18:54

Kedves Jippi!
Nem vagyok orvos - tudom, ez hátrány ezt a kérdést tekintve.
Az önfejlesztés csak jó lehet, ez biztos.
Idén szeptemberre már teljesen tisztán látható, hogy mindent megtett a gyógyulásért, úgyhogy ne sajnáljon időt, energiát.
Sok sikert!

Vica 2019-05-08 19:53

Kedves Nóra! Egy éve vagyok özvegy.Szeretném megkérdezni,hogy mikor lesz újabb párkapcsolatom. 1962.02.19. 17 óra 15 perc.Vácduka. Köszönöm!

2019-05-14 18:49

Kedves Vica!
Erre augusztus és szeptember hava kiváló lehetőséget kínál ebben az esztendőben.
Sok sikert!

Zorica 2019-05-01 20:11

Kedves Nóra!
Szeretném megkérdezni mikor érdemes munkahelyet váltanom idén?
1970.04.29 21óra 30 perc Zsombolya(Románia).
Köszönöm.

2019-05-02 08:42

Kedves Zorica!
Késő nyár, kora ősz.
Sok sikert!
Nóra

Kiscica 2019-04-29 08:46

Kedves Nóra,
Szeretném megtudni, hogy mikor várható nálam gyermekáldás?
Bp. 1978.08.11 20:30
Köszönöm,
Kiscica

2019-04-29 10:02

Kedves Kiscica!
Van két olyan témakör, amit sosem tárgyalok meg online, nyíltan, - mert kényes témák, emellett fájdalmas felismerések is megbújhatnak a háttérben, s ha nem fogalmazom meg a mondandómat úgy, hogy az biztosan pont azt jelentse, amit átadni szándékozom, akkor azzal akaratlanul bajt okozhatok, ezt pedig nem vállalom. Az egyik a "mikor lesz gyermekem?" kérdéskört illeti.
Emellett pedig úgy gondolom, egy gyermek fogantatása, várása nem online felületre való téma (egyáltalán).
Az 5. ház jelöli (részben!) a gyermeket, s ha ez a ház pl. üres, nem a gyerek téma lesz az, ami élettel tölti fel az egyént. Jelen esetben van bolygó a házban - nem szerencsés helyzetben.
Lombikot is lehet tervezni asztrológiai segítséggel, fogantatási naptár készíthető, és a lombik időpontjait ehhez lehet igazítani.
Sok sikert kívánok!
Nóra

Aksorip 2019-04-28 21:52

Kedves Nóra! szeretném megkérdezni,hogy a régóta eladásra szánt ingatlanomat sikerül-e a közeljövőben eladni?

2019-04-29 07:48

Sok sikert kívánok ehhez!
Szép napot!

CRÉDÓ 2019-04-25 12:15

Kedves Nóra.
10 éve özvegy nő vagyok most 77 éves. Nem tudom mi lehet az oka, hogy ismerkedéseim kudarcba fulladtak, tárast kerestem, de eddig nem sikerült.10 éve csinos, jó alakú, jó természetű, mindig mosolygós voltam, kb. 3 éve híztam 62 kilóról 73 kilóra.
Mi ,vagy ki tartott, vagy tart vissza engem?
Válaszát köszönöm szépen.

2019-04-29 08:12

Kedves CRÉDÓ!
Ilyen jellegű helyzeteknek mindig az egyén maga az oka.
Talán nem a megfelelő helyen keresi a nem megfelelő társat. Talán hiányzik valamiféle elkötelezettség a téma iránt. Nagyon könnyű belekényelmesedni az aktuális állapotba, akkor is, ha azt gondoljuk, ez nem reális indok.
Nem kívül, hanem belül kell a boldogságot keresni. Megfogalmazta pontosan, mit szeretne, kit keres? Hagyta már magát sodródni az árral? Meg kellene próbálni :-)
Biztosan nem a kilók megléte az akadálya a kiteljesedésnek.
Szép napot és ok sikert!
Nóra

Erzsi 2019-04-22 08:58

Kedves Nóra!
Nagyon régóta keresek munkát de mind eddig hiába. A jelenlegi helyem nagyon alárendelt, mindenképpen szabadulni szeretnék innen. Mi az oka hogy nem sikerül? Van még itt valami karmám akit le kell tenni? Vagy jó itt nekem, ne legyek elégedetlen?

2019-04-23 07:28

Kedves Erzsi!
Minden esetben - most is -, Ön dönti el, megelégszik azzal, beletörődik abba, ami van, netán még nagyobb intenzitással folytatja a keresést.
Az ember - természeténél fogva - kerüli a változást. A tudatalattiban ott ordít, hogy "menj, mozdulj, csinálj már valamit!".
Emellett a racionális én pedig rendszeresen agyontapossa a bátrabbikat: "Jobb a biztos kevés, mint a bizonytalanság!".
Hiába az alacsony elégedettségi szint, a rossz a munkával kapcsolatos attitűd, azt is b kell látni, talán messze nem elkötelezett eléggé. Van, amit tud befolyásolni és van, amit nem. A kiszámíthatóság általában jó választásnak tűnik és nyilván nem kapott még olyan ajánlatot, amit örömmel elfogadott volna - minden körülményt figyelembe véve.
Úgy vélem, Önnek a következőket kell átgondolnia:
Tanul új dolgokat a munkahelyén? Az örömteli fejlődéshez feltétlenül szükséges, hogy a munka stimulálja az elméjét. Ha ez nincs, VÁLTSON!
Alulteljesít. Amennyiben minden szempontból stagnálás jellemzi munkanapjait, az senkinek nem jó, és ez rányomja a bélyegét a megítélésére. Ha alulteljesít, VÁLTSON!
Alulbecsültség érzése: hiába minden (pl. jó fizetés), ha nincs megbecsülés. Így persze, hogy nem élvezi azt, amit csinál. Így gyorsan kiég és kontraproduktív lesz a viselkedése. Ha alulbecsült, VÁLTSON!
Csak a pénzért dolgozik. A kevésbé jövedelmező állás demotiváltsághoz vezethet.
A főnök, a kollégák és a környezet is ilyen-olyan... Minden bizonnyal sokan vélik ugyanezt ezen a munkahelyen, és tudjuk, hogy hasonló mindig hasonlót vonz.
A karmára fogni ezt az állapotot - szerintem - vétek. Hazánkban az emberek jelentős része örökösen a karmát hibáztatja mindenért. Ahogy van "készen kapott" karma, úgy a karmát lehet módosítani, igaz, ez mindig komoly áldozatokkal jár. (jelen esetben pl. előbb mond fel, mint talál másik állást)
Hitesse el magával, hogy meg fogja találni, hogy létezik az Ön számára jobb, felemelőbb, motiválóbb munkahely.
Sok sikert!
Szatmári Nóra

Era 2019-04-06 15:15

Kedves Nóra!
Erika vagyok,1983.11.30-án születtem Budapest,14:25-kor.
Szeretnék elköltözni egy albérletbe ha másképp nem megy,mihamarabb,az lenne a kérdésem,hogy ez mikor sikerül a közeljövöben? Előre is köszönöm válaszát!

2019-04-07 16:44

Kedves Era!
Minden körülmény kedvez ennek, jelen esetben jobb előbb, mint később.
Sok sikert!

Gabika 2019-04-05 22:01

Kedves Nóra!
Ebben az évben kezdenék egy új képzést, szakmát váltanék évek óta tervezem, sok pénzt kellene ráfordítsak, nem tudom érdemes-e kockázatot vállaljak ebben az évben, a jobb munka lehetőség és az elköltözés érdekében?
Halasszam-e tovább ezt a tervem, vagy ebben az évben vágjak bele?
Illetve, nem tudom azt meg lehet-e tudni születési dátumból, életemben valaha születik-e még gyermekem? Van már egy. De volt több vetélésem is utána. (Szül.d: 1989.12.27.Miskolc, hajnali 3 óra 0 perc)
Köszönettel.

2019-04-05 23:06

Kedves Gabika!
NEM (és továbbra sem) én döntöm el, hogy Ön tanuljon-e és vállaljon-e kockázatot. Ugyanis nem értem és nekem tanul. Nem értem és miattam vállal kockázatot, hanem saját maga érdekében.
Az asztrológia tendenciákat jelez. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni. A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja.
A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek.
Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.
Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.
Mikor lesz hajlandó felelősséget vállalni a tetteiért? Hogy nagy a hibázási lehetőség? Hát persze, hogy az. Ám, úgy tartja a mondás, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
Ezt a jelen helyzetre transzformálva: aki nem kockáztat, sosem nyerhet.
Aki nem kockáztat, az saját magát betonozza be jelen állapotába.
Ön dönt, nem én. Ha konkrétan eldöntötte, mit akar tenni, akkor keressen meg, de addig, amig rám hárítja a döntés felelősségét, addig nem tudok segíteni.
Szép estét!
Nóra

Anny 2019-04-03 09:03

Kedves Nóra!
1989 07 03-án születtem Miskolcon. Az exem pedig 1993 07. 13. Budapesten a Soten. Rákok vagyunk. A kapcsolatunk rövid ideig tartott, és a szakítás engem viselt meg. (nekem Ő volt az első komoly, és vele történt az is meg)
Arra lennék kíváncsi és szeretnék választ kapni, hogy a sok rossz ami eddig ért engem, gyerekkoromtól felnőttkoromig, halálesetek (rokonok elvesztése), iskolai bántások(általános suli- középiskoláig), illetve munkahelyi problémák, várható-e van-e esély hogy az életben még boldog legyek, vagy nekem ez nem adatik meg, mert rossz vagyok, és azért történnek/történtek okkal a dolgok.
A szakítás óta képtelen vagyok ismerkedni bárkivel is, zárkózott lettem, nem hiszek, nem bízok meg senkiben hogy szeret, mert akit én szerettem, sem szeretett, csak eljátszotta, hogy megkapjon. T
Előre is köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
Anny

2019-04-05 22:56

Kedves Anny!
Pontos adatok nélkül nem lehet képleteket felállítani. Ezt leírtam a bevezetőben is.
AZ ember nem születik alapból rossznak. Az ember maga irányítja az életét, és helyezi magát bele az élet körforgásába.
Bízom abban, hogy nem ismeretlen az a kifejezés: a "gondolat teremtő ereje". Ön jelen pillanatban épp saját magát tiporja porba a végtelenül negatív gondolataival, gondolkodásával.
Az asztrológia tendenciákat jelez. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni. A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja.
A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek.
Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.
Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.
Megértem, hogy bizalmatlan. Így viszont kérdés, hogy milyen emberi kapcsolatot lehet kiépíteni? Csakis bizalmatlanságra épülőt, ami értelemszerűen nem lehet sem hasznos, sem pedig előremutató.
Honnan tudja, hogy az a valaki nem szerette? A maga módján biztosan szerette. Azonban az, ahogy Ő szerette Önt, az nem azonos azzal, ahogyan Ön szerette volna a szeretetet. Ezért nem működött.
Szép estét!
Nóra

Tündi 2019-04-01 10:23

Kedves Nóra !
1970.05.29. Sajószentpéter 13 óra ,,születtem.
Kérdésem a következő..
Egészség ,Munka, anyagiak , hogy alakulnak 2019-be.,mi várható???
Tisztelettel: Tündi

2019-04-05 22:40

Kedves Tündi!
Kérdései teljeskörű elemzést igényelnek.
Szép estét!

Zsóka 2019-04-01 07:20

Kedves Nóra!
1943.06.12-én születtem Sáppusztán.
Az időt sajnos nem tudom, mert akkor még édesanyám nem nagyon jegyezte, sokan voltunk tetvérek.
Szeretném megtudni, javul e az egészségi állapotom, 2019-be ,,és jó döntés e hogy a legkisebb lányomnál fogok lakni.??Vagy inkább az öregotthont válasszam??
Előre is köszönöm válaszát.
Üdvözlettel.: Zsóka

2019-04-01 09:00

Kedves Zsóka!
Pontatlan adatokkal a prognózis is erősen pontatlan, végeredményben teljesen téves lehet.
Köszönöm a megértést!
Minden jót!

Virág 2019-03-31 12:02

Kedves Nóra , szeretném tudni lesz e változás a párkapcsolat terén 2019ben. Nagyon régóta ugyanabban a házasságban elek és sajnos egyre több a gond .Van egy barátom ( csak barát ) és szeretném tudni , hogy lehet ebből valami több , érdemes időt energiát pazarolni erre.
1964.03.08. Szeged, 8,20 perc a születési adat.
Köszönöm nagyon a válaszodat , segítséged !

2019-04-01 08:59

Kedves Virág!
Ha egy barátra az időt és az energiát Ön csupán pazarolja, azt a továbbiakban inkább ne tegye.
Minden jót!
Szatmári Nóra

Lia 2019-03-29 20:06

En :1964.O3.O8. este 2O,O óra Szolnok -on születtem
Ő 1958.1O.O4.Ajka , valamikor reggel 9,OO kor szuletett.
Találkoztunk a véletlen folytán immár tobb mint egy eve .Platoi kapcsolat többnyire .Ő most válni készül éppen , en még házasságban élek .
Kérdes : van e , lesze valami közünk egymáshoz, keresztezik az útjaink egymást vagy csak elfecsérelt idö?Köszönom előre is válaszát

2019-04-01 08:57

Kedves Lia!
Nincs elfecsérelt idő, mert ez is egy tapasztalat.
Úgy vélem, a meglévő házasság jó ideig eltarthat még, nincs elég mersze abból kilépni. Ez az elődleges feladat: eldönteni, mi legyen. A másik vonulatban a két képlet egymás mellett jól megfér, bár tartós elkötelezettséget most nem vélek felfedezni.
Sok sikert!
Szatmári Nóra

Poldi 2019-03-27 14:32

Kedves Nóra!
Pécsett születtem 1972.08.28-án este 22:40-kor.
Oltári nagy káosz alakult ki a jelenlegi munkahelyemen (eü), a kollégáim felmondtak. Én sajnos egyedül tartom fenn magamat, segítségre nem számíthatok. Neki álltam állást keresni. Sikerülni fog a közeljövőben?
Válaszodat köszönöm. Üdvözlettel Poldi

2019-04-01 08:48

Kedves Poldi!
Ezt a lépést már megtehette volna, az elmúlt években több jel, jelzés is érkezett, ezeket többnyire figyelmen kívül hagyta. Most ne tegye. Kifejezetten minősége váltásra van mód.
Sok sikert!
Szatmári Nóra

Aprócska 2019-03-26 09:58

Kedves Nóra!
Köszönöm a gyors választ!
Tudom, hogy az év/hónap/nap alapján a vízöntő jegyében születtem, hajnalban. Valaki azt mondta, hogy az aszcendensem a skorpió.
Általában teszem a dolgom, nem igen gondolkodom a jövőmről. Az ijesztett meg, hogy nem válaszolt az addigi megkereséseimre. Az átlag emberhez képest jó az életem. Igaz volt daganatos betegségem, de szerencsére jó kimenetelű volt. Az egész életem fordulópontjai szerencsésen végződtek.
Eddigi segítségét köszönöm.
További jó napot kívánok!

2019-03-26 20:36

Kedves Aprócska!
Az aszcendens és a Napjegy más kifejezések, így értem, - nem ezt írta.
A Skorpió aszcendens ideje a születése napján 02:11-ig tartott. A hajnali születési időbe - úgy vélem - a Nyilas aszcendens is bőven belefér, a kettő pedig eléggé eltérő minőséggel és tartalommal bír. Amit leírt magáról, abból kiindulva én inkább az utóbbi aszcendensre tippelnék, ám időkorrekció nélkül nem célszerű találgatnom.
Szép estét!

Napsugárka 2019-03-25 18:30

Tisztelt Szatmári Nóra !
Budapesten, 1979.09.10-én, 15 óra 12 perckor születtem.
Ön azt írta nekem, hogy akkor lesz jó évem, ha munkakört változtatok.
El nem tudom képzelni, milyen irányba indulhatnék. Több reál diplomás, több nyelven beszélő személy vagyok. Nagyon kilátástalannak látom a szakmai jövőmet. Kérem Önt, amennyiben ez lehetséges, írja meg merre forduljak.
Köszönöm.
Tisztelettel!

2019-03-27 11:54

Kedves Napsugárka!
Nem. Nem azt írtam, hogy változtasson munkakört.
Hanem ezt, idézem szó szerint: "Bátran alapítson vállalkozást, vagy formálja át a meglévőt. Foglalkozzon merőben más témával, mint eddig. Csak ez hozhat látványos felemelkedést 2019-ben."
Merre forduljon? Már irányba. Merőben más irányba.
"Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz" - vélte IV. Károly, az utolsó magyar király. Amennyiben sok nyelvet beszél, akkor miért nem él ennek lehetőségével?
Szerintem keressen fel egy karrier tanácsadót, ez is segíthet, ha ennyire bizonytalan.
Minden jót!

Aprócska 2019-03-25 18:22

Tisztelt Szatmári Nóra !
Az az igazság, hogy meg vagyok ijedve. Többször írtam Önnek. Látom, hogy minden kérdésre válaszol. Nekem eddig egyszer se. Annyira kilátástalan a jövőm. Amennyiben valamilyen területen pozitív változás lehet az életemben, vagy stagnálás, kérem válaszoljon!
Budapesten, 1955.02.05-én hajnalban -állítólag skorpió jegyben- születtem. Válaszát előre is köszönöm:
Üdvözlettel: Magdolna

2019-03-25 21:55

Kedves Magdolna!
Miből gondolja, hogy kilátástalan a jövője? Bízom abban, nem ismeretlen az a kifejezés, hogy a "gondolat teremtő ereje". Ön már most, ebben a pillanatban feketére satírozta a saját jövőjét. Ezt módosítani, kiradírozni és átfesteni nem az én feladatom.
A "valamilyen életterület" és a további kérdései túl általánosak, így pedig teljeskörű és alapos elemzést igényelnek. Ennek nem itt van a helye.
Emellett, - amennyiben valóban bármely év február 5-én született -, akkor nem születhetett Skorpió jegyben.
Az asztrológia tendenciákat jelez. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni. A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja.
A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek.
Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.
Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.
Szép estét!
Nóra

Jana 2019-03-25 07:42

Kedves Nóra!
Szeretnélek kérdezni, mennyire bizakodhatom az idén egy külföldi munkavállalás sikerében?
Mezőtúr, 1966.04.16. 5.30.
Köszönettel: Jana

2019-03-25 22:00

Kedves Jana!
Én szókimondó vagyok és nem feltétlenül szeretek simogató szavakat alkalmazni - mert azzal nem segítek.
Miért bizakodik? Miért nem cselekszik? Ezt a lépést már 2017-ben is megtehette volna, 2018 tavaszán pedig ismét. Még mindig egy helyben toporog. Miért? Mire vár? Ha arra, hogy valaki más megoldja Ön helyett a feladatot és megteszi Ön helyett a szükséges lépéseket, akkor még várhat egy darabig.
Tessék cselekedni. Ez az egyén feladata (nem pedig az asztrológiáé vagy másvalakié).
Sok sikert!
Nóra

Mesike 2019-03-24 17:56

Kedves Nóra! Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e javulás a pénz ügyi gondjaimra? 1966 08 29 Kemecse

2019-03-25 19:25

Kedves Mesike!
Mit vagy hajlandó a javulásért megtenni?
Szép estét!
Nóra

Nina 2019-03-22 15:07

Kedves Nora!
Az alabbi kerdesben szeretnem a segitsegedet kerni:
Nemetorszagi munkaadom indok nelkul felmondott, a megbizott ugyved azt mondta, hogy elso korben felveszi a kapcsolatot a ceggel (nem kotelesek valaszolni), amit 1 foku, majd 2 foku birosagi targyalas kovethet. A meglehetosen magas ugyvedi/ birosagi koltsegek miatt is kerdezem, hogy erdemes-e elmennem az 1 foku targyalasig, majd a 2-ig?
A ceg nem koteles vegkielegitest fizetni, ezen a munkahelyen nem szeretnek a tovabbiakban dolgozni.
Milyen kimenetelre lehet szamitani? Mit javasolsz, maradjak Nemeto-ba, vagy koltozzek haza?
Orulnek, ha vissza tudnal jelezni, egy kis iranymutatast adva a jelenlegi helyzetemben!
Udvozlettel,
Nina
Szuletesi hely, ido: Veszprem, 75.01.04. 9:30h (korulbeluli idopont)

2019-03-25 19:24

Kedves Nina!
Egy jogász végzettségű szakember minden bizonnyal tud válaszolni a jogi jellegű témára.
Én nem javasolok semmit, nem feladatom helyetted dönteni.
Az asztrológia csak tendenciákat jelez, NEM jóslás. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni.
A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja.
A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak.
Te fogod eldönteni, hogy maradsz vagy hazaköltözöl.
Jelenleg mindkét opció jó lehetőségekkel bír, anyagi téren is erősödés mutatkozik.
Meglátásom szerint ez a - jelenlegi - csalódás nem lehet oka a hazajövetelnek. Ne ezért gyere haza.
Sok sikert!
Nóra

Zita 2019-03-22 14:58

Kedves Nóra! Az lenne a kérdésem, hogy a vállalkozói vagy az alkalmazotti létforma fekszik nekem jobban? Elvállaljak egy állást, amit nem érzek közel magamhoz, de az anyagiak miatt jó lenne? Jó döntés lenne ez, és mellette megvalósítani az álmaimat? Vagy koncentráljak az utóbbira, bármennyire is rögös az út? Köszönöm! 1977.11.12 15.15

2019-03-25 19:09

Kedves Zita!
Mindkettő.
2020. márciusától erőteljesebb tendenciák segítik a vállalkozói létet.
Sok sikert!
Nóra

Lizi 2019-03-20 18:26

Kedves Nóra!
Van munkahelyem de nagyon rosszul érzem magam.Nem a munkával van bajom.Lesz-e váltás ebben az évben?1975.07.10. 23:45 Köszönöm szépen!

2019-03-25 19:07

Kedves Lizi!
Az asztrológia csak tendenciákat jelez, NEM jóslás. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni. A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja.A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek.Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.
Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.
Mit hajlandó megtenni a változásért, egy új munkahelyért? Mi a valószínűsége annak, hogy a következő hely jobb lesz a mostaninál?
Milyen áldozatot hajlandó hozni önmagáért és a sikerért?
A tendenciákat figyelembe véve a nyár és az ősz is kedvez a váltásnak.
Sok sikert!
Nóra

Zsike 2019-03-20 15:06

Kedves Nóra!
Élettársam meghallt a gyermekei kitettek a házból még saját holmimat sem hozhattam el, mivel nem voltunk hivatalosan bejelentkezve se közjegyző sem önkormányzat felé annak ellenére, hogy 10 évig éltem vele.Adminisztratív munkát végeztem most takarítóként dolgozom a költözés végett.Hiába a pozitív gondolkodás. Hogyan találhatnék rá életfeladatomra, vagy mindent úgy fogadjak el ahogy van. mert benne van a születési képletemben? Szeretek tanulni olvasni fejlődni, pályamódosítás? Ilyenek kiolvashatóak a születési képletből? 1960.06.07-én éjfél után születtem Egerben.

2019-03-25 19:04

Kedves Zsike!
10 év együttélést lehet bizonyítani, szomszédokkal, rokonokkal, így akár özvegyi nyugdíjra is igényt tarthat. Ugyanakkor nem kívánok okoskodni, Ön dönti el, kiáll-e önmagáért vagy hagyja, hogy sodorja az ár.
Nem hiszek az eleve elrendeltetésben, így az "egyetlen és kizárólagos életfeladat"-ban sem.
Abban viszont régóta hiszek, hogy az adott élethelyzetek elfogadása sokat segíthet a továbblépésben. Aki elfogad, az képes lesz elengedni, azaz továbblépni, fejlődni, aztán pedig nyertessé válni.
Nem, nincs olyan, hogy valaki a születési radix-a miatt életfogytig tartó szerencsétlenségre vagy balsorsra van ítélve.
Az asztrológia tendenciákat jelez. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni.
A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek... úgy, ahogy azt az ember használja. A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek. Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.
Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.
Igen, tanuljon.
Igen, induljon el, akár jó messzire (fizikai távolság) attól a helytől, ahol jelenleg van, z akár külföld is lehet.
Igen, higgyen abban, hogy lehet jobb annál, mint ami most van. Mindig lehet.
Sok sikert!
Nóra

Zsika 1951.10. 07. 2019-03-19 15:13

Kedves Nóra !
Sajnos óra,perc nem ismert számomra,remélem így is meglátod a választ a kérdésemre.
Bekövetkezik egy tragédia a nagyon szoros közeljövőben ?

2019-03-19 16:30

Kedves Zsika!
Milyen formában kívánod a meglátásomat? Varázsgömb, szellemtábla, hasra ütés?
Kérlek, mutass irányt, hogy válaszolhassak.
A kérdés-felelekkel kapcsolatban konkrét iránymutatást találsz a leírásban.
Köszönöm!
Szép napot!

nkati17 2019-03-14 20:29

Kedves Nóra! Az elmúlt időszakban sikerült kiharcolnom a bér nagy részét ami illet. Mégis valamiféle parkolópályaként tudom csak felfogni a mostani munkám, annak ellenére, hogy vannak jobb napok, vagy inkább órák. Sosem éreztem magam még ennyire kevéssé elfogadottnak a közvetlen kollégáim körében. Igyekszem, hogy ez változzon, dolgozom rajta, de nem könnyű. Jelenleg helyettesítek valaki, talán két év lehet majd, és sajnos jobb ötletem sincs, hogy hol lenne jobb. Békéljek meg a helyzettel? Közben feszít a költözés körüli bizonytalanság is, sok a tényező az ügyben. Budapesten születtem, 1969.03.22-én, 12.40-kor Köszönöm: Kati

2019-03-19 17:24

Kedves Kati!
Már beszéltünk arról - és ez a véleményem nem változott azóta sem -, hogy, nem, nem KELL megbékélni egy adott helyzettel. Egy adott helyzetet el kell fogadni, mert ha megvan az elfogadás, akkor megérkezik az a válasz is, hogy jó-e neked vagy sem. Nyilván van egy csomó racionális ok, amiért emberek "tűrnek".
Emellett most lenne itt a helye és ideje tanulni, akár új szakmát, vagy a meglévőt fejleszteni valamilyen formában.
A parkolópálya kifejezés jó, de minden parkolóból van kivezető út. Csak, most nem kell ezt siettetni.
Sok sikert!
Nóra

Leila 2019-03-13 11:50

Kedves Nóra!
Arra szeretnék választ kapni,hogy nemrégiben ismerkedtem meg egy fiatalemberrel,és miként fog alakulni kettőnk kapcsolata.
Én:1969.02.11.10:30 Paks
Ő:1979.05. Dunaújváros
sajnos az Ő születési idejét pontosan nem tudom.
Köszönöm Válaszod.
Leila

2019-03-19 18:05

Kedves Leila!
Szinasztriát csak két képlet pontos adatainak meglétével lehet felállítani.
A 1969.02.11.10:30-ra felállított képlet nem utal nagy korkülönbségű szerelmi kapcsolatra ebben az időintervallumban (március és tavasz).
Nóra

Emy 2019-03-12 22:36

Kedves Nora!
Szeretnem a segito tanacsat kerni. Jelenleg Ausztraliaban elek es a kozel jovoben tervezem, hogy visszakoltozzem Magyarorszagra es uj eletet, uj munkahely stb… kezdjek.
Szeretnem tudni , hogy ez az idoszak, ez az evem alkalmas nekem erre, vagy varjak es esetleg jovore .
Adataim : 1985. 02.04. 00.30. ( hajnali fel egy ) Mosonmagyarovar
Koszonettel, szep napot kivanva : Emy

2019-03-19 16:19

Kedves Emy!
Alkalmas ez az esztendő. Sok sikert hozzá!
Nóra

pami4 2019-02-28 11:00

Arra szeretnék választ kapni, hogy 2019-ben hogy alakulnak a pénzügyeim
születés iső 1956.03.13. Válaszát előre is köszönöm

2019-02-28 12:47

Kérem, olvassa el a bevezető szöveget és annak megfelelően küldje el kérdését és adatait ismét.
Minden jót és szép napot!

Zsóka 2019-02-24 15:05

Kedves Nóra!
Az egyik lányunokám 1975.01.12-én reggel kb. 7,30-kor született Zalaegerszegen.
2018 év végén új munkahelyre ment hosszas megfontolás után, de sajnos rosszul döntött. 2019. február 20-tól új munkahelyet talált. Vajon megtalálta azt a helyet, ahol tartósan tud dolgozni?
Kérem, faggassa ki a csillagokat erről!
Köszönöm a segítségét: egy aggódó nagymama

2019-02-28 12:42

Kedves aggódó nagymama!
Megértem az aggodalmát. Etikai okokból harmadik személyről semmilyen körülmények között nem adok ki információt. "Nyílt terepen" végképp nem.
Köszönöm a megértést.
Szép napot!

cirmi 2019-02-22 14:43

Kedves Nóra! Szeretném kérdezni mi az életfeladatom, elhivatásom, köszönettel! Szül.:1972.05.15.

2019-02-28 12:41

Kedves cirmi!
Ez a kérdés teljeskörű és igen alapos elemzést igényel.
Köszönöm a megértést.
Szép napot!

Csuti 2019-02-04 09:05

Szeretném tudni, az egészségemmel kapcsolatban,és egy általános előremutató elemzést. Szül:1963 06 29.

2019-02-04 09:22

Köszönöm az érdeklődést. Általános, előremutató elemzést nem készítek ezen a fórumon. Mivel nincs orvosi végzettségem, nincs módomban távdiagnosztizálni. Kérem, forduljon kezelőorvosához egészségügyi problémák estén.
Szép napot!

szoszke 2019-01-30 15:17

Kedves Nóra!
Segíts nekem légyszíves. Miért nem tudok szakítani a párommal. Már nagyon régóta húzom az időt. Mi lehet a gond és mitől félek?
Én: Székesfehérvár, 1980.09.26
Ő: Székesfehérvár, 1968.02.27

2019-01-30 17:33

Kedves szoszke!
Belekényelmesedtél. Nem akarsz magadról önállóan gondoskodni.
Pedig kellene.
Sok sikert!
Nóra

erzso59 2019-01-26 22:24

Szeretném megkérdezni, hogy találok-e megbízható társat. Házasságban élek,de a szex már nem működik. Szeretnék megbízható szexuális partnert.Hol keressem, társkereső oldalakon? Mi a véleménye?

2019-01-30 17:35

Köszönöm levelét.
Az a véleményem, hogy el kellene dönteni mit akar: férjet és megbízható társat vagy szexuális partnert.
Sok sikert a döntéshez!

Gaura 2019-01-18 10:54

Jó napot .
Idén sikerül anyagilag annyit összerakni hogy Horvátországba tudjunk menni nyaralni?
Szül év Budapest 1964 01 06 8 óra 23 perc

2019-01-19 11:16

Kedves Gaura!
Szívből kívánom, hogy az álmából megvalósulás legyen.
Sok sikert!
Nóra

Dima 2019-01-17 16:26

Hello! Please tell me what to do if the dream of building an airborne vehicle was taken away by the laws, and I divorced my wife from my son for 15 years, but I saw this year, Although he doesn’t really want to see me. The former wife did not give to see. I conjured together with the mother-in-law, I understood that already. She has an insult to me, and I have an insult to unrealize the dream.

2019-01-17 22:51

I think it is important legally to consider the intention of this message.
What do you think?

Julianna 2019-01-15 22:29

Kedves Nóra! A 2019-es évre kérdeznék rá általánosságban.
1963.08.16.de.08.35. Mátészalka
Köszönöm :)

2019-01-17 22:41

Köszönöm levelét. Teljeskörű elemzések készítésére ezen a fórumon nincs mód.
Minden jót!

angyal 2019-01-14 19:01

Lehetek-e boldog egy 30 évvel fiatalabb férfi mellett?

2019-01-14 22:29

Miért ne? A férfi is ezt szeretné? Amennyiben igen a válasz, sok sikert kívánok mindkettejüknek!

Almácska 2019-01-04 19:43

Kedves Nóra.Férjemről szeretném megkérdezni ,hogy hüséges marad e hozzám .Mi várható ebben az évben a házasságunkban.Kőszőnőm segitő válaszát,1967.7.11.Almácska.

2019-01-06 22:03

Kedves Almácska!
Köszönöm levelét.
A hűség nem asztrológiai, sokkal inkább erkölcsi és etikai, valamint szabad akarati kérdés.
Pontatlan adatokkal nem lehet képletet felállítani.
Minden jót!

rózsa 2018-12-29 20:51

Kedves Nóra!
Egy kérdéssel szeretnék önhöz fordulni. Munka helyet szeretnék változtatni és a gyermekemhez külföldre költözni . de nem tudok dönteni hogy mi lenne számomra a legjobb?Még egy kérdés 55-éves vagyok és özvegy, lesz e még szerelem vagy pár kapcsolatom az életben, 1963 09 15 kb 11 Kecel

2018-12-29 21:46

Kedves rózsa!
Én sem dönthetem el Ön helyett, mit tegyen.
Mi a fontosabb? A munka vagy a külföldre költözés? A biztos kevés vagy a teljes bizonytalanság? 2019-ben nem kellene túl nagy kockázatokat vállalni.
Sok sikert a jó döntés meghozatalához.

Szilvi 2018-12-28 20:37

Kedves Nóra!
2018 október végén költöztünk a jelenlegi lakhelyünkre, október 19-e óta nem dolgozom.
Szeretném megkérdezni, mikor várható új munkahely?
Adataim: Zirc,1972-10-02, 11.30 óra
Köszönettel: Szilvi

2018-12-29 21:42

Kedves Szilvi!
Alapítson vállalkozást.
Semmilyen gátja nincs az alkalmazotti viszonynak, viszont nem a saját képességeinek megfelelő állás az, amiből több is kínálkozna, ha elfogadná.
A döntés az Ön kezében van.
Sok sikert!

Napsug?rka 2018-12-25 18:20

Tisztelt Szatm?ri N?ra!
Budapesten 1979.09.10.15 ?ra 12 perckor sz?lettem.
?rdekl?dni szeretn?k, hogy a 2019-es ?v anyagilag hogyan alakul sz?momra.
V?lasz?t el?re is k?sz?n?m.
?dv?zlettel:
"Napsug?rka"

2018-12-29 21:37

Kedves "Napsug?rka" !
Bátran alapítson vállalkozást, vagy formálja át a meglévőt. Foglalkozzon merőben más témával, mint eddig. Csak ez hozhat látványos felemelkedést 2019-ben.
Sok sikert!

Gaben 2018-12-24 08:59

Kedves Nóra ! Augusztusban szak?tottunk.Valamimi?rt nem tudjuk elengedni egym?st,minden nap tal?lkozunk az a k?rd?sem ?rdemes e m?g v?rnom,Van egy 13 ?ves fiunk ? most velem ?l.

2018-12-29 21:29

Kedves Gaben!
Nem én döntöm el, hogyan tovább.
A "nem tudjuk" és a "nem akarjuk" elengedni egymást között óriási különbség van.
Ön mit szeretne? Miért nem teszi fel a kérdést a másik félnek?
Tegye meg, hogy tisztán lásson.
Sok sikert!

Beyonce 2018-12-23 00:14

Kedves Nóra!
Augusztusba munkahelyet változtattam ami sajnos február 1 én megszűnik. Van 2 hely ahova mehetnék csak nem tudok dönteni melyik legyen az, melyik lenne a megfelel?. Az egyik közel van a lakásomhoz a másik messze van. Kérem ebben segítsen, a csillagok állása mit mutat melyik lenne a jó választás? Január 15 ig választ kell adnom.Budapesten lakom 1968.11.17 születtem Temesváron 14 és 16 óra között. Válaszát előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket kívánok Önnek!
Ilona

2018-12-29 21:02

Kedves Ilona!
Csodát várni az asztrológiától nem lehet. Döntsön bátran, a legjobbat fogj választani.
Szép estét!
Szatmári Nóra

juditka 51 2018-12-10 16:10

Kedves N?ra!
Köszönöm válaszát akkor kérdésemet megismétlemés kiegészitem az
adatokat. Szeptemberben ?rt a hir, hogy az ?nkorm?nyzat meg akarja v?s?rolni az ingatlanunkat, azt mondt?k s?rg?s(1-2 h?nap) ?s olyan aj?nlatot adtak, ami sz?munkra nem kedvez?, nem fogadtuk el. Most ugy n?z ki, hogy pihentetik az ?gyet tavaszig . K?rd?sem az, hogy v?rhat?-e valami sz?munkra kedvez? fejlem?ny ebben az ?gyben ?s mikor. K?sz?nettel: Judit (sz?l: 1951. 03.10. kb 23. 30 Gyöngyös)

2018-12-14 12:58

Kedves Judit!
Mi az Önök számára "kedvező fejlemény"? Ingatlannal összefüggésben a következő hónapokban aligha történik olyasmi, amivel Ön elégedett lenne. Viszont, ha maradna, akkor ez akár kedvező fejleménynek is betudható. Ezt Önnek kell eldöntenie.
Szép napot!

Iret 2018-12-10 07:48

Tisztelt h?lgyem,
K?v?ncsis?gom f?lelemb?l ered. Id?s 90 ?ven fel?li nagyon szeg?nyes k?r?lm?nyek k?zt ?l? sz?leim ?pol?s?t?l, hal?lukt?l f?lek. 40 km-re v?rosban lakom t?l?k. Teljesen egyed?l testv?r n?lk?l gyerekeim t?bb sz?z kilom?teres t?vols?gban,h?zast?rs n?lk?l vagyok. M?sf?l szob?s lak?somba nem tudn?m ?ket hozni. Helyhi?ny ?s elt?vedn?nek a v?rosban. N?luk komfort n?lk?li h?z, kert m?vel?s k?ptelens?ge miatt szeg?nyes szoci?lis ?tkeztet?s. T?len csak saj?t szob?juk f?val f?t?tt. R?kkezel?sen vagyok t?l.
Sz?let?si adataim: P?cs, 1954.05.27. 18 ?ra 20 perc
V?lasz?t k?sz?n?m.

2018-12-10 11:30

Kedves Iret!
Megértem a félelmét, aggodalmát, azonban a 90 év nagyon szép kor. Igyekezzen utánajárni, milyen lehetőségek vannak az elhelyezésükre.
Mindemellett nem tett fel kérdést, s úgy gondolom, etikailag is erősen megkérdőjelezhető, hogy ilyen témában nyilatkozzam.
Köszönöm a megértést.
Üdvözlettel:
Szatmári Nóra

Norna 2018-12-09 11:03

Kedves Nóra!
Kellemetlen helyzetbe kerültem egy felújítás kapcsán. Mi most a teendőm?
köszönöm!
Norna, Nagykőrös, 1963.05.26 14:00

2018-12-10 11:31

Kedves Norna!
Nem tudom. Ön mit szeretne tenni?
Szatmári Nóra

nkati17 2018-12-09 07:35

Kedves N?ra! Az ?j helyemen t?bbnyire ak?r j?l is ?rezhetn?m magam, de valahogy ebben az ?vben mindig t?mad valamilyen neh?zs?g. Sajnos nem kaptam meg az ?g?rt, "szok?sos" b?remet, amib?l nem f?nyesen, de meg tudunk ?lni. Megint p?ly?ztam egy ?j ?ll?sra, de sz?vesebben maradn?k. A f?n?k?m ?g?ri, hogy megpr?b?l t?bbet kialkudni a tanker?lettel, de nem b?zom benne nagyon. A gond az, hogy a diplom?m szerint?k nem el?g pedag?gus b?r besorol?s?hoz. Levelezek a f?iskol?val ahol v?geztem, de kezdem elvesz?teni az optimizmusomat. Budapesten sz?lettem, 1969.03.22. 12.40. Van es?ly itt annyit keresnem, hogy maradjak, vagy l?pjek tov?bb? K?sz?n?m, ha v?laszolsz, Kati

2018-12-10 11:34

Kedves Kati!
Meglátásom szerint ne szaladj tovább, tarts ki, minden körülmény adott ahhoz, hogy megnyugvásra lelj. Az elkapkodott, elsietett, vagy akár átgondolatlan válást most érdemes inkább elkerülni.
Sok sikert!
Nóra

Marti 2018-12-08 08:33

72 eves holgy vagyok, elvalt.Lesz e meg szerelem, hazassagom az eletemben? 1946.3.15, 13 ora,koszonom.

2018-12-10 11:50

Kedves Marti!
Kialakított egy életformát, aminek a neve "Egyedülálló".
Formáljon ezen. Amíg mindent egyedülálló módjára kezel, és ennek megfelelően gondolkodik, keveset mozdul ki, nem változtat a napi rutinokon - kicsi az esély a változásra.
A késő tavaszi időszak hozhat változást, ám Önnek kell lépni, menni, tenni.
Sok sikert!
Szatmári Nóra

szakértőasztrológiacoach