Ihász Katalin terápiás dietetikus

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
egészség szakértő dietetikus Ihász Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértőnk terápiás dietetikusként mind a prevenciós szakterületen, mind a már kialakult betegségek étrendi kezelésében szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Egészségnapokon, betegtalálkozókon, főzőiskolában, diabétesztáborokban és konferenciákon különböző életkorú emberek különböző problémáival találkoztam. Kórházi és magánpraxisom során egyaránt nagy hangsúlyt fektetek pácienseim személyre szabott gyakorlatias és következetes étrendtervének magas szakmai színvonalú összeállítására. Vallom, hogy az életmódváltásra minden életszituációban lehetőségünk van, melyhez aktív segítséget biztosítok a dietetika terén. Amennyiben már kialakult betegséggel állunk szemben, a szakszerű tanácsadásra feltétlenül szükség van. Bátran írjanak tehát akkor is, ha komoly problémával állnak szemben, de akkor is, ha fogyni szeretnének vagy tápanyagokkal, étrenddel kapcsolatos kérdéseik vannak. Szeretettel állok rendelkezésükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.