Pintér Andrea sminkmester

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kozmetika fashion week színek vonzás sminkmester Pintér Andrea smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Andrea sminkmester számára a sminkelés művészete azért is különleges, mert sok érdekes, egymástól eltérő feladat, lehetőség adódik egyszerre, amelyeket összehangolva, valami egészen különlegeset lehet alkotni.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Közel 15 éve dolgozom a szakmában, ez idő alatt részt vettem, divatbemutatókon, filmforgatásokon, reklámfilm forgatásokon, újság és katalógus fotózásokon, tv- produkciókon és számos egyéb megrendeléseknek tehettem eleget.
A sokfajta megbízás frissen tartja a fantáziát. Szívesen adok tanácsot és nagy örömmel válaszolok minden kérdésre a makeup- al, frizurával, divattal kapcsolatban!

Egy - egy sikeres projekt mindig újabb és újabb megbízást eredményezhet, ezért számomra nem létezik " kis" feladat, mindig 200% on kell teljesíteni!
A sminkművész feladatkörét, a mace-up technikai tudáson túl, a személyes diszkréció, pontosság,és megbízhatóság kell hogy jellemezze!

8 éve alapítottam meg a Budapesti Sminkiskolát, amely indulás óta töretlen lendülettel működik.

Az évek során számos munkakapcsolatom alakult át személyes kapcsolattá, barátsággá! A mi szakmánkban a pozitív visszajelzés a motorja a munkánknak! Ha te is szeretnél még több pozitív visszajelzést a külsőddel kapcsolatban, Kérdezz bátran, én örömmel válaszolok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.