Blaskovits Ildikó, kozmetikus

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kozmetikus szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértőnk mottója a természetes alapanyagokkal elérhető szépség, az egészséges bőrápolás, valamint a vendégekkel való együttműködés.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

1993-ban végeztem a Dallos Ida kozmetikusképzőben,és azóta töretlen lelkesedéssel dolgozom ebben a szép szakmában. Folyamatosan képzem magam, mivel a kozmetika világa is rakéta sebességgel fejlődik, és én töretlen lelkesedéssel keresem, miként tarthatnánk bőrünket/testünket és lelkünket a legjobb formában. Kozmetikámban az egészséges bőrápolást helyezem előtérbe, kizárólag minőségi és minősített natúr és biokozmetikumokkal szépítek. Hiszem,hogy a kedves vendégekkel együttműködve sokak bőrét tehetem szebbé és ezáltal az életét gondtalanabbá. Fontosnak tartom, hogy ami az ember jólétét, egészségét szolgálja, az földünk természetes kincseiből adódjon, és ne legyen benne hamisság vagy utánzat. Az emberi szépség, amely külső és belső szépséget egyaránt jelenthet, egységesen kell, hogy megnyilvánuljon. Kis odafigyeléssel rendkívül sokat tehetünk bőrünk szépségéért és egészségéért. Remélem, hogy segítségemmel könnyebben sikerül eligazodni a szépségápolás útvesztőjében.

www.naturszepseg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.