Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó

Szakértőnk véleménye szerint sokan gondolják azt, hogy a pénzügyi tervezésen alapuló stratégiák csak a pénz és a vagyon felhalmozásáról szólnak. Szó sincs róla: a pénzügyi tervezés arról szól, hogy Ön veszi kézbe az irányítást az élete felett, megismeri önmagát és felépít egy olyan jövőt, ami a leginkább passzol álmaihoz. 

Tanácsaim a valóságban gyökereznek, de elméleti alapokon nyugszanak, biztonságban tartja jelenlegi helyzetét, miközben elindítja a gyors növekedés felé. A tempót az Ön céljai határozzák meg, legyen az egyetemi tanulmányok költségtervezése, ingatlanszerzés, vagy jótékonykodás.
Célom, hogy olyan átfogó pénzügyi tervet hozzunk létre, mely tökéletesen illik mind belső, mind külső finanszírozás szempontjából az Ön személyiségéhez, életviteléhez és megvalósítható céljaihoz. További cél, hogy a közös együttműködésünket követően Önnek változzanak a pénzügyi szokásai, amelyeket már a gyermekeinek is továbbadhat. Ne feledje, az Ön életét a saját döntései befolyásolják, kezelje azokat felelősséggel.

 

 

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
Panni 2014-03-14 04:33

Kedves Zsófia.
Az én kérdésem,kérésem az lenne kihez forduljak,hogy segitsen Nekem abban,hogy rendbe tudjam hozni a pénzügyi gondjaimat,és újabb hibát (devizahitel,provident,cetelem,cofidis) ne kövessek el. Pénzügyi tanácsaóra lenne szükségem.41 évesen mindenem elvesztettem,talpra akarok állni,ebben kérném a segitségét.Ködszönöm előre is.

2014-03-22 21:14

Szopper Zsófiaszakértőpénzügyi tanácsadógazdasági kultúra