S. Kállai Szilvia energiagyógyász

Az energiagyógyászat mára egyre népszerűbb gyógyulási, gyógyítási technika. Sikeresen hozzájárul a test fizikai állapotának jelentős javulásához, gyógyulásához és a lélek problémáinak feloldásához. S. Kállai Szilvia ezen területek mentén várja a kérdéseket.

"Ha az ember egészséges, akkor fizikai teste és lelke, energiarendszere egyensúlyban van. Ha ez a harmónia felborul, akkor előbb vagy utóbb, de bizton számíthatunk arra, hogy életünkben megjelenik a betegség. Miközben testünk tükörként szolgálva megmutatja, hol vannak benne az esetenként akár fájdalmas gócaink, energiarendszerünk is tartalmazza a hozzá tartozó blokkokat, elakadásokat.
Az energiagyógyászat ezeket az akadályokat oldásokkal kezeli, tisztítja, majd a megtisztított területet megfelelő energiákkal feltölti, kiegyensúlyozza - ez közvetlenül hat a fizikai testre is. Bár az energiagyógyászat sok esetben önmagában is elégséges gyógymód, nem az orvosi kezelések helyett, hanem, azok kiegészítésére ajánlom.

Több mint húsz évvel ezelőtt jött a felismerés, hogy képes vagyok/képesek vagyunk gyógyszerek nélkül is gyógyulni, gyógyítani, bár akkor ez még nagyon merész gondolat volt. Azóta folyamatosan keresem a válaszokat, a megoldásokat és tanultam földi tanítók és égi mesterek segítségével.
Már tudom, hogy a gyógyuláshoz egyedül kevés vagyok. Nem vagyok varázsló. Kell hozzá az is, aki segítséget kér. Mert hiába mutatok és tanítok bármennyi módszert, eszközt, technikát, ha a segítséget kérő nem akar, nem érzi, nem vágyik szívéből gyógyulásra. Addig, amíg ő nem dönt az Élet mellett, maximum tűzoltásra, átmeneti fájdalomcsillapításra, rövid ideig tartó egészségesebb időszakok megélésére lehet jó bármely gyógyítási technika, így az energiagyógyászat is.
Abban a pillanatban azonban, ahogy szívéből hozza meg döntését és együtt működik, megtaláljuk a betegségek, lelki problémák kiváltó okait is. Ezek oldásával, elengedésével, tisztításával, az energiák, az energiarendszer és közben a tudatunk tudatos használatával megteremthetjük magunknak az örömteli, feltétel nélküli szereteten/szerelmen alapuló, boldog, egészséges, bőségben megélt mindennapjainkat. Ebben tudok segíteni."

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
S. Kállai Szilviaegészségszakértőenergiagyógyász