Dr. Géczi Beatrix ügyvéd

Szakértőnk döntően polgári jogi ügyeken alapuló, peres és nem peres praxist folytat. 

Főbb szakterületeink közé tartozik az ingatlanjog, a családjog, illetőleg a gazdasági jog. Közreműködést vállalunk többek között az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések megkötésében, jogi képviseletet biztosítunk bontó- és egyéb perekben illetve a cégalapítással, valamint módosítással összefüggő eljárások során.
Cégek számára állandó vagy eseti megbízás keretében nyújtunk jogi támogatást, magánszemély ügyfeleinknek pedig telefonon előre egyeztetett időpontban, személyes konzultáción állunk rendelkezésére.
Szeretném felhívni az olvasók figyelmét, hogy a jogi esetek különbözőek, ezért a korábbi kérdésekre adott tanácsaim hasonló esetekre teljes biztonsággal nem alkalmazhatók. Szakmai felelősséget a félreérthető kérdések, illetőleg hiányosan közölt tényállások alapján adott válaszokért nem vállalhatok. A megjelent szakértői cikkekkel kapcsolatos további kérdéseit a drgbea@gmail.com e-mail címen teheti fel.

Web: www.gglaw.hu

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
ügyvédszakértőDr. Géczi Beatrixjogtanácsadás