Évszázados hagyományt szakít meg György herceg: a II. Erzsébet által imádott szokásnak vége lesz

György herceg
WireImage/The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Wimbledon Men's Singles Final - Karwai Tang
jövő katalin hercegné Vilmos herceg György herceg II. Erzsébet
György herceg érdekes jövő elé néz: sorsát a mesterséges intelligencia segítségével jósolták meg, és bizony lesznek változások, mire trónra lép.

A mesterséges intelligencia segítségével képzelték el a királyi család jövőjét, úgy tűnik, sok fordulatra számíthatunk Katalin és Vilmos háza táján. A spekulációk szerint a jelenlegi herceg bizony király lesz, de egy váratlan döntéssel a most még csak 10 éves György herceg váltja majd a trónon. 

György herceg és II. Erzsébet
György herceg uralkodása idején már sehol sem lesz a II. Erzsébet által imádott szokás
Forrás: Getty Images

VII. Györgyöt 2050-ben koronázzák meg, így Katalin lesz az új anyakirálynő. Úgy képzelik, hogy György koronázása különösen pompás esemény lesz, amely a "Netflixen sugárzott történelmi fikciók rabjainak" igényét táplálja majd, és lesznek szokások, amelyek megváltoznak. 

A duda már nem hangzik fel minden reggel a Buckingham-palota ablakai alatt. Az évszázados hagyomány - amely oly kedves volt II. Erzsébetnek - nem élte túl III. Károly királytlyt... Úgy gondolják, hogy VII. György királyt a telefonja ébreszti majd, és mielőtt még teljesen kinyitná a szemét, máris közzé kell tennie a nap első szelfijét. Az uralkodónak óráról órára dokumentálnia kell a napját a közösségi hálózatokon, hogy kielégítse követőit... Bár a királyi család tagjai most is jelen vannak a közösségi médiában, szigorú szabályok szerint posztolhatnak, amik - a spekulációk szerint - sokat változnak majd, mire György trónra kerül. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.