2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kiderült a turpisság: már sokkal régebb óta házas a világsztár, mint hittük

73rd Primetime Emmy Awards - Arrivals, Anya Taylor-Joy
Getty Images via AFP - RICH FURY
esküvő Anya Taylor-Joy házasság titok
Két évvel ezelőtt, bolondok napján mondta ki először a boldogító igent szerelmének Anya Taylor-Joy: sikerült mindenki elől eltitkolniuk a nagy napot.

Anya-Taylor végre nyilvánosan is megerősítette házasságát Malcolm McRae-vel, és elárulta, hogy már két éve házasok: a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket. A 27 éves sztár Instagramon kívánt boldog évfordulót a 29 éves színész McRae-nek a New Orleans-i esküvőjükről készült fotókkal. Tette mindezt azután, hogy hat hónappal ezelőtt Velencében is volt egy menyegzőjük és mindeddig a legtöbben azt hitték, az volt az egyetlen.  

 "Két évvel ezelőtt, bolondok napján titokban feleségül mentem a legjobb barátomhoz New Orleansban. Annak a napnak a varázsa örökre beleivódott lényem minden sejtjébe" - írta Anya a megosztott felvételhez. 

A színésznő ritkán beszél a kapcsolatukról, legutóbb 2022 márciusában a brit Vogue-nak nyilatkozott a szerelmükről: "Végre találtam valakit, aki boldogan ül velem csendben olvasva. Gyakorlatilag egyszerre vagyunk 80 évesek és hétévesek, és ez nagyon jól működik" - árulta el akkor.

Magyar hírességről mintázták legsikeresebb szerepét - 15 dolog, amit biztosan nem tudtál Anya Taylor-Joyról

Tudtad, hogy angol származása ellenére nyolcéves koráig csak spanyolul beszélt? Hogy először elmenekült az őt felfedező ügynökök elől? Hogy részben egy magyar hírességről mintázták a leghíresebb szerepét, és ők ketten személyesen is összeismerkedtek? Mindezekről, és még sok minden másról is olvashatsz cikkünkben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.