Multimilliomosok előlagziján haknizott Rihanna: ők azok a gazdag indiaiak, akik sztárokkal mulattak

Rihanna 2024
Getty Images - Emma McIntyre
fényűzés sztárok India Rihanna
Rengeteg híresség részt vett Anant Ambani esküvő előtti buliján, köztük Rihanna is, aki egy koncertet is adott india leggazdagabb családjának eseményén. Fellépésétől a rajongók nincsenek elragadtatva.

Mark Zuckerberg, Bill Gates és Rihanna is azok között a hírességek között volt, akik Indiába repültek a milliárdos örökös, Anant Ambani extravagáns esküvő előtti partijára. A háromnapos ünnepségen, amelyen Rihanna fel is lépett Akonnal és a bűvész David Blaine-nel együtt, mintegy 1200 vendéget fogadtak a Szilícium-völgyből, Bollywoodból és más országokból. 

Anant Ambani Ázsia leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a legfiatalabb fia, aki a Forbes szerint 117 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik. A 28 éves fiú a nagyapja által alapított indiai vállalatcsoport, a Reliance által működtetett energetikai vállalat egyik igazgatójaként dolgozik.

Anant Ambani és leendő felesége, Radhika Merchant
Anant Ambani és leendő felesége, Radhika Merchant
Forrás: Getty Images

Bár Ambani és 29 éves barátnője, Radhika Merchant csak júliusban házasodnak össze, az esküvő előtti pazar mulatságon nem spóroltak a költségekkel. A vendégek 500 étel közül választhattak, amelyeket mintegy 100 szakács készített.

A hétvégi ünnepségekre a nyugati Gudzsarát államban, Jamnagarban került sor. Újdelhiből és Mumbaiból bérelt repülőgépeket bocsátottak a vendégek rendelkezésére, valamint fodrászok és sminkesek is voltak a helyszínen. 

A város repülőtere, amely jellemzően kevesebb mint 10 járatot kezel naponta, megnövekedett aktivitásról számolt be. Az X-en szombaton közzétett bejegyzésben a repülőtéri hatóságok azt közölték, hogy mintegy 130 repülő érkezett.

A hírek szerint Rihanna - akinek augusztusban született meg a második gyereke - 6,3 millió dollárért vállalta a fellépést, amelyről több videó is kikerült a közösségi oldalakra. Az énekesnő ezért a kritikák kereszttüzében találta magát, az emberek szerint ugyanis nagyon gyenge teljesítményt nyújtott: hiányolták belőle az energiát és a lelkesedést. Más kommentelők azonban arra hívták fel a figyelmet, hogy az énekesnő előadásai mindig is ilyenek voltak - írja a CNN.

Íme, Akon produkciója:

@diet_paratha At this point I feel like the Ambani’s have enough money to resurrect Micheal Jackson #ambaniwedding #ambani #akon #ambaniprewedding #anantambani #radhikamerchant #india ♬ original sound - Diet Paratha

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.