Csillagot kapott Mark Ruffalo a Hollywoodi hírességek sétányán: könnyekig hatódott

Mark Ruffalo
AFP -
elismerés csillag hollywood Mark Ruffalo
Végre Mark Ruffalo is megkapta csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán. A fontos eseményre családja mellett a barátai is elkísérték.

Mark Ruffalo csütörtök délután kapta meg csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán. A fontos eseményre a színészt elkísérte felesége, Sunrise Coigney és három gyermekük közül kettő, emellett pedig olyan barátok és egykori kollégák is tiszteletüket tették Los Angelesben, mint Barry Keoghan és Jennifer Garner. A színésznő beszédet is mondott az eseményen, amelyben méltatta kollégáját - Mark Ruffalo pedig könnyekig hatódott a szavain. "A Szegény párákban nyújtott alakításod minden díjat megérdemel, az összeset. De az igazi siker az , hogy a kollégáid milyen izgatottak és mennyire örülnek annak, hogy lehetőségük van ünnepelni téged" - mondta a többi között a színésznő, akivel a Hirtelen 30 című vígjátékban szerepelt együtt Mark Ruffalo. Ennek a híres Thriller-táncát is bemutatták az eseményen.

A színész - aki nemzetközi hírnévre Bruce Banner, vagyis Hulk megformálásával tett szert a Marvel-moziuniverzum filmjeiben -  a sétány 2772. csillagát kapta meg, és kijelenthető, hogy régen örült bárki annyira ennek az elismerésnek, mint ő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.