2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Tóth Gabi és párja exkluzív interjút adtak: "Amit érzünk, az egy stabil dolog"

Tóth Gabi
TV2 -
kapcsolat Tóth Gabi Papp Máté Bence szerelem
Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatának alakulása a nyilvánosság előtt zajlott, a nehéz időszak pedig összekovácsolta őket. Nem tudják, vajon meddig tart majd a szerelmük, de azt igen, hogy az érzéseik megkérdőjelezhetetlenek.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata nagy botrányok közepette indult. Ők azonban a zenében, a táncban, a családjukban és a szerelmükben megtalálták a békét ebben a viharos időszakban is. Persze ismerőseik közül sokan lemorzsolódtak. Azok tűntek el az életükből, akik elhitték a pletykákat. "Akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak" - mondta Papp Máté Bence. Most olyan emberekkel vannak körülvéve, akik őszintén támogatják őket. Úgy érzik, a sok támadás nem gyengítette meg a kapcsolatukat sőt, erősebbek lettek. 

"Egy olyan szerető közegben vagyok, tehát olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás:

 hogy befogadtak, hogy együtt népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk" - árulta el Gabi. Bár a kapcsolatuk még friss úgy érzik, nagyon sokat tanultak egymástól. 

Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös terveket szövögetnek
Forrás: Fotó: Ladóczki Balázs

"Fel kellett nőni ehhez a feladathoz, nagyon sokat fejlődtem az elmúlt hónapokban" - mondta Bence, aki Gabi és Krausz Gábor közös kislányával is remek kapcsolatot alakított ki. A jövőt persze egyikük sem látja, de a magánéletben és a szakmai karrierjükben is közös terveket dédelgetnek: táncos-zenés gyerektábort szeretnének indítani. 

"Nem tudjuk, meddig tart. Nem tudjuk, mi lesz egy év múlva, két év múlva. Mi azt tudjuk, hogy amit érzünk, az egy stabil dolog, és azt senki nem kérdőjelezheti meg" - mondta a Mokkának Gabi, aki legnagyobb félelmét is párja segítségével győzte le.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.