Hatalmasat kockáztatna Vilmos, ha kibékülne Harryvel

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
testvér katalin hercegné Meghan Markle Vilmos herceg Harry herceg
Nemrégiben arról lehetett olvasni, hogy Harry és Vilmos között mintha kezdene megtörni a jég, ám valószínű, hogy erről szó sincs. Egy szakértő szerint kockázatos lépés lenne, ha Vilmos herceg békejobbot nyújtana testvérének, Harrynek és azt is elmondta, miért... 

A két testvér viszonya akkor mérgesedett el igazán, amikor Harry a Spare című memoárjában arról írt, Vilmos megtámadta egy heves veszekedés során.

Az emlékirat megjelenése óta a testvérek nem szerepeltek együtt nyilvánosan. Bár mindketten részt vettek apjuk, Károly megkoronázásán, de külön ültek. Egy királyi szakértő szerint pedig, ha Vilmos megteszi az első lépést és békejobbot kínál Harrynek, az nagyon nagy kockázattal jár, mivel semmi garancia nincs arra, hogy Sussex hercege később nem tálal ki a magánbeszélgetéseikről, mint ahogyan eddig is tette.

Amikor még minden rendben volt a két pár között... Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Az, hogy Harry nem egyszer kiteregette a családi titkokat, súlyos bizalmi válsághoz vezetett. Eleinte Katalin próbálta békíteni a testvéreket, de miután Harry Katalinról azt írta könyvében, hogy nem fogadta el Meghant olyannak, amilyen, ő is úgy döntött, nem avatkozik bele a férje és öccse közötti viszonyba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.