A teljes elszakadás újabb jele: Meghan Markle-t nem köszöntötték születésnapján

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
köszöntés királyi család Meghan Markle születésnap
Meghan Markle betöltötte a 42. életétévét, a királyi család azonban a szokásától eltérően nem köszöntötte fel őt, legalábbis nyilvánosan nem. 

Meghan Markle augusztus 4-én betöltötte a 42. életévét, és ahogy azt előzetesen tudni lehetett, minden felhajtás nélkül, családi körben ünnepelt. Legalábbis ezzel ellentétes információk nem kerültek a nyilvánosságra. Azért Harryvel és egy közös barátjukkal már szerdán tartottak egy előszülnapi vacsorát, ám az is meglehetősen szerény volt. "Úgy tűnik, hogy egymás társaságát és a vacsorát is nagyon élvezték" - mondta egy szemtanú.

Meghan Markle-t nem köszöntötte fel a királyi család Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Sokaknak feltűnt azonban az, hogy a királyi család tagjai nem köszöntötték fel a herecgnét. Általában Károly király és Vilmos herceg is a nyilvános Twitter-fiókjain osztják meg a születésnapi köszöntéseket, még tavaly is így üdvözölték Meghan Markle-t: "Boldog születésnapot kívánok Sussex hercegnőjének!" - írta a @KensingtonRoyal Twitter-fiókja Meghan 41. születésnapján, idén azonban nem kapott nyilvános jókívánságot a hercegné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.