Új asszisztensük miatt mehet tönkre Harry herceg és Meghan házassága

Forrás: -- -
házasság Meghan Markle Chelsy Davy asszisztens Harry herceg
Harry és Meghan Markle új munkatársa pont úgy néz ki, mint a herceg exe, Chelsy Davy, aki után állítólag még minidg bánkódik.

Úgy tűnik, Harry múltja újra fájdalmas részévé vált a jelenének. Sussex hercege és herrcegnéje új PR-szakértőt fogadtak fel, aki a megszólalásig hasonlít Harry fiatalkori szerelmére, Chelsy Davyre. A 34 éves Harrison Colcord design- és texiltudományok szakon végzett az Észak-Karolinai Egyetemen. Kiváló vezetőként és csapajátékosként írja le magát, aki képes stresszes környezetben is helytállni. Több luxusmárkánál is dolgozott már, legutóbb a kaliforniai San Ysidro Ranch ötcsillagos luxusszálloda marketing- és értékesítési igazgatója volt. Valószínűleg itt ismerte meg a hercegi párt, a szálloda ugyanis Meghan és Harry otthonának szomszédságában található Montecitóban.

Harrisonnak az lenne a dolga, hogy megkönnyítse Harry és Meghan életét, ennek ellenére úgy fest, ennek pont az ellenkezője történhet: tönkremehet a házasságuk. Harrison nemcsak kiköpött mása Chelsynek, de a személyisége is nagyon hasonló. A herceg és Chelsy hét évig voltak együtt, kapcsolatuk végéért Harry a brit bulvársajtót okolja. Könyvében is nagy részt szentel exének, élete csodás időszakaként emlegeti az együtt töltött éveket.

Chelsy Davy Forrás: WireImage/2010 Samir Hussein/Samir Hussein

Nyilvánvaló, hogy korábbi kapcsolata még mindig fontos szerepet játszik Harry életében, és egészen biztos, hogy ez Meghan szívébe vág. A pletykák szerint az ex-színésznőt igencsak nyugtalanítja, hogy Chelsy Davy hasonmásával kell dolgoznia - írja a Bunte magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.