Meghan Markle meggondolta magát: királyi címet akar a gyermekeinek

Meghan Markle gyerekek királyi cím Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle most mégis azt akarja, hogy gyermekei megkapják az őket megillető titulust, annak ellenére, hogy két évvel ezelőtt Harry herceggel együtt hátat fordított a királyi családnak.

Harry hercegtől és Meghan Markle-től még 2020-ban vették el a királyi státuszt, miután hátat fordítva a brit királyi családnak Amerikába költöztek. Így gyermekeiknek jelenleg nincs királyi címük, Archie Harrison Mountbatten-Windsornak és Lilibet Diana Mountbatten-Windsornak hívják őket, de Károly király trónra lépése óta sincs döntés a titulusukról.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Neil Sean szerint Sussex hercegnéje korábban nem foglalkozott a címek fontosságával, mostanra viszont megváltozott a véleménye. A királyi szakértő szerint ez annak köszönhető, hogy látta, Eugénia brit királyi hercegnő és Beatrix hercegnő számára mennyire jól jönnek a címek, így eldöntötte, hogy ragaszkodni fog hozzájuk - írja a Mirror.

Mióta a hercegi pár különvált a királyi családtól, napjaik gyökeresen megváltoztak. Egyesek kétlik, hogy Harryt maradéktalanul boldoggá teszi jelenlegi élethelyzete.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.