Ment a szurkálódás G.w.M vacsoráján: Edina ki akart menni "bemutatkozni"

TV2 Szuperák Barbara Hal a tortán G.w.M Kulcsár Edina SuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn tért vissza új adásokkal a Hal a tortán, melyből elég sok mindent megtudhattunk Kulcsár Edina kedveséről, G.w.M-ről. Kiderült többek között, hogy még sohasem szolgálta ki magát az asztalnál, nem szereti, ha nagy darabokra vágják a húst a levesben és még sosem pisilt ülve.

A műsor szerdai adásában a rapper került sorra, neki kellett megvendégelnie a többi hírességet: Kiszel Tündét, Zalatnay Saroltát, Szuperák Barbarát és Győrfi Pált. A mulatóssztár, Jolly kedvese, azaz Barbi azonban kipécézte magának G.w.M-et, aki egy idő után megelégelte a folyamatos szurkálódást és a konyhában panaszkodott kedvesének.

A rappernél az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Barbi megkérdezte tőle, hogy a felszolgált gesztenyét is ő szedte-e? Kulcsár Edina, aki eközben a konyhában falatozott, meg akarta védeni szerelmét és felajánlotta, hogy kimegy a vendégek közé és "bemutatkozik" nekik, ám a rapper lebeszélte róla.

– mondta a rapper, mire Edina hozzátette, hogy neki még saját ágya sem volt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.