Vilmos herceg ultimátumot adott a királynőnek: "Vagy ő, vagy én"

Forrás: 360b/Shutterstock -
Erzsébet királynő Vilmos herceg András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg ultimátumot adott: vagy ő, vagy én. Nem akart András herceggel együtt megjelenni a Térdszalagrend ünnepségén. 

Vilmos herceg keményen kinyilvánította véleményét András hercegről, aki szexuális zaklatási botrányba keveredett. Korábban már azonnali hatállyal megvonták tőle a brit királyi családban betöltött pozícióját, illetve katonai múltjából eredő titulusait, de Vilmosnak ez nem volt elég. Leszögezte, nem akar együtt megjelenni a herceggel nyilvános eseményen, így a Térdszalagrend kitüntetésen sem.

Vilmos herceg nem volt hajlandó Andrással mutatkozni Forrás: 360b/Shutterstock

Vilmos herceg állítólag ultimátumot is adott a királynőnek és Károly hercegnek: leszögezte, hogy nem vesz részt az ünnepségen, ha András herceg nyilvános szerepet kap. Ennek az lett az eredménye, hogy András nem vehetett részt a rendezvényen - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.