Világsztárok, akikkel minden filmjükben ugyanaz történik

sztárok magazin Angelina Jolie Leonardo DiCaprio sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmkészítők mellett a színészeknek is lehetnek olyan beidegződéseik, melyek minden egyes filmjükben visszaköszönnek. Számos sztár védjegyévé vált 1-1 rendszeresen viselt ruhadarab, elszólás, vagy akár mozdulatsor is. Összeállításunkban olyan színészekről írunk, akiknél talán még nem vetted észre, de hidd el, ugyanazt csinálják minden filmjükben.

Jean-Claude Van Damme

A 61 éves harcművész már számos filmjében megcsillogtatta spárgázótehetségét. Fiatalkorában Claude Goetztől tanulhatott, aki karate, taekwondo és Muay Thai fogásokat tanított az ifjú tehetségnek. Színészként is kiemelkedett a többiek közül, hiszen a különböző mutatványok közepette képes volt teljes spárgát csinálni. Rugalmasságáról tanúbizonyságot tett például a Véres játék, az Oroszlánszív és A kalandor című filmjeiben is.

Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő, ha nem is mindegyik, de több világhírű akciófilmben fogott már fegyvert. A Lara Croft: Tomb Raider című produkció előtt Angelina nemcsak kickbox órákat vett, hanem sikeresen elsajátította a fegyverhasználatot. Ez a tudása számos szereplőválogatáson előnyt jelentett a Demona sztárjának, és ha őszinték akarunk lenni: a rendezők nem is találtak volna nála ügyesebb fegyvervirtuóz hősnőt. Tudását megcsillogtatta többek között a Salt ügynök, Az utazó, vagy a Mr. és Mrs. Smith című filmekben is.

Tom Hanks

A Forrest Gump sztárjának jóval többet kell pisilnie, mint ahogy általában más sztároknál megszokhattuk a filmvásznon. A Halálsoron című amerikai filmdrámában ennek hangsúlyos szerepe van, amikor a film egyik jelenetében John Coffey meggyógyítja Paul Edgecomb főnök húgyhólyaggyulladását. Egy másik ikonikus filmjében, a már említett Forrest Gump-ban pedig hatalmas poén hangzik el, amikor a főszereplő közli Kennedy elnökkel, hogy pisilnie kell.

Cameron Diaz

A 49 éves színésznő sosem volt szégyenlős. Cameron Diaz a Maszkban nyújtott alakításával világhírnévre tett szert, és ezt követően számos olyan filmben láthattuk, amelyben büszkén megmutatta idomait. Ilyen produkciói voltak az Édes kis semmiség, a Keresd a nőt! vagy a Charlie angyalai című sikerfilmek. Bármennyire is zavarba ejtő volt egy-egy filmjelenet, a Szexoktatás sztárja sosem hátrált meg!

Leonardo DiCaprio

A Wall Street Farkasa sztárjánál senki sem tud nagyszerűbb tószttal előrukkolni. Az Oscar-díjas színész már emelte poharát a Titanic és a Django elszabadul című filmekben is, de a legikonikusabb pohárköszöntőt a Nagy Gatsbyben mondta el. Utóbbiból megjelenése óta a rajongók mémek millióit gyártották. Kíváncsian várjuk, hogy Leonardo DiCaprio mikor mond ismét beszédet egy pohár ital társaságában.

Mel Gibson

Valószínűleg keveseknek tűnt fel, de a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színész korábban sűrűn megmutatta félig vagy teljesen meztelen testét a mozivásznon. A Halálos fegyver sztárjának fiatal korában nagyszerűen kidolgozott felsőteste volt, és a mai napig nők milliói rajonganak érte. Mel Gibson testét hol több, hol kevesebb ruhában láthattuk például a Bounty, a Mi kell a nőnek?, a Visszavágó, A rettenthetetlen, A folyó, a Mad Max és a Gallipoli című filmekben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.