2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Színésznők, akik imádnivalóak a filmvásznon, de elviselhetetlenek az életben

Fotó: Getty Images -
Julia Roberts Sandra Bullock Reese Witherspoon Katherine Heigl sztárok magazin Jennifer Lopez elviselhetetlen sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak színésznők, akiknek, ha meglátjuk a nevét a főszereplők között, azonnal rohanunk a moziba. Ezek a sztárok azok, akik általában szimpatikus nőket játszanak a filmekben, az életben azonban nem feltétlenül azok.

Összegyűjtöttünk 5 sztárt, akik szépek, híresek és elismert színésznők, de a való életben nem biztos, hogy szívesen barátkoznánk velük.

Jennifer Lopez, aki nem áll szóba hétköznapi emberekkel

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images/WireImage/Leon Bennett

Jennifer Lopezt sokan istenítik, és ő maga is sokszor úgy viselkedik, mint egy igazi díva, aki elvárja a különleges bánásmódot. Ebbe beletartozik, hogy bárhova utazik, az öltöző csakis fehér lehet és kubai ételnek is kell lennie az asztalon. J.Lo híresen elutasító a rajongókkal szemben, hétköznapi emberekkel csak az asszisztensein keresztül hajlandó kommunikálni. Ráadásul nem éppen a jóindulatáról híres: előfordult már, hogy visszautasított egy interjút, mert kezdő volt a riporter, de arra is volt példa, hogy kirúgatott egy szobalányt, mert az autogramot mert kérni tőle.

Sandra Bullock, aki saját magát egy gonosz k*rvának titulálta

Sandra Bullock Forrás: Getty Images/FilmMagic/Steve Granitz

Katherine Heigl, akit szókimondó természete miatt utált meg Hollywood

Katherine Heigl Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill

Katherine Heiglt a filmipar egy teljesen elviselhetetlen dívának könyvelte el, aminek a legfőbb oka az volt, hogy kíméletlenül elmondta őszinte véleményét. Először azzal ásta el magát, amikor a Felkoppintva című filmről úgy nyilatkozott, hogy nehéz volt megszeretnie, mert szerinte szexista és negatív színben ábrázolja a nőket. A Grace klinika alkotóit sem kímélte, amikor 2008-ban visszalépett az Emmy-díj jelöléstől, mivel nem érezte úgy, hogy olyan forgatókönyvből dolgozott volna, mely igazolná a legjobb mellékszereplő jelölését. Emellett állítólag számtalan rossz szokása is van: például nehezen bújik elő a lakókocsijából, és állandóan megkérdőjelezi a forgatókönyvet. Hollywood mindenesetre parkolópályára állította egykori üdvöskéjét : már leginkább csak mellékszerepekben vagy sorozatokban láthatjuk.

Reese Witherspoon, aki egyáltalán nem olyan cuki, mint amilyennek látszik

Reese Witherspoon Fotó: Getty Images

Julia Roberts, aki Steven Spielberg szerint egy érzelmi roncs

Julia Roberts Fotó: Getty Images

Julia Roberts mindenki szívébe belopta magát a Micsoda nő című filmmel, a kollégák szerint azonban a színésznő egyáltalán nem olyan kedves, mint amilyennek látszik. Steven Spielberg állítólag azt mondta, hogy nem dolgozna többet együtt Julia Robertsszel, mert érzelmi roncs volt a Hook című film forgatásán. Nick Nolte pedig arról panaszkodott, hogy A zűr bajjal jár című film jeleneteit külön kellett forgatniuk, mert annyira nem tudták elviselni egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.