Sztárban sztár leszek!: ezek az ismert sztárok tűnnek fel a fináléban - Videó

finálé duettpartner videó duett Sztárban sztár leszek! Radics Gigi Gábor Markó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap lesz a Sztárban sztár leszek! műsor fináléja: az egyéni feladatok mellett a versenyzők ismert sztárokkal fognak duettezni. 

Vasárnap eldől, ki lesz a Sztárban sztár leszek! nyertese. A versenyzők az egyéni feladatok mellett ismert énekesekkel fognak duettezni: Szakács Szilvi Rácz Gergővel, Hadas Alfréd Király Viktorral, Pál-Baláž Karmen Takács Nikolasszal, Gábor Márkó Radics Gigivel és Csiszár István Miklósa Erikával.

Gábor Markó nagyon örült, hogy Radics Gigit kapta partnerének, hisz őt tartja Magyarország egyik legjobb énekesnőjének. Gigi minden héten nézte a Sztárban sztárt és nagyon szurkol Márkónak, szerinte nagy esélye van arra, hogy ő nyeri meg ezt az évadot. Szerinte Márkó minden produkcióra maximálisan felkészült és alázat is van benne, ami nagyon fontos a művészvilágban. A Prayer című számot fogják énekelni, amit Gigi már Kökény Attilával és Dolhai Attilával is elénekelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.