Tóth Gabiék gyermekének a halálát kívánta egy kommentelő - így reagált rá Krausz Gábor

Forrás: Krausz Gábor /Instagram -
Tóth Gabi halál Krausz Gábor kommentelők reagálás hozzászólás gonoszság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő gyűlölet-kampány folyik az utóbbi időben Tóth Gabi ellen. Az énekesnő férje, Krausz Gábor ezúttal Facebook-oldalán tette közzé, milyen undorító, mocskolódó kommenteket kap Gabi.

Az elmúlt hetekben rengeteg támadás érte Tóth Gabit, akit, bár látszólag jól állja a sarat, nagyon megviseli, ahogy az emberek vélekednek róla. Szerencsére a családja teljes mellszélességgel mellette áll: férje, Krausz Gábor után nővére, Tóth Vera is kiállt mellette, és mindketten arra kérték a kommentelőket, hagyják végre békén Gabit.

Az énekesnő a minap élete egyik legfontosabb napjához érkezett, ugyanis a pápa szentmiséje előtt lépett a színpadra. Gabi néhány órával a fellépése után megtörte a csendet, és hosszú posztban írta le legbelsőbb érzéseit.

Krausz Gábor ezúttal képtelen volt szó nélkül hagyni azt, ami Gabi körül történik, és közzétette az egyik mocskolódó kommentet, amiben a hozzászóló nem csak Gabit, de kislányukat, Hannarózát is bántja.

-írta a hozzászóló, akinek a séf se a nevét, se a profilképét nem takarta ki, hadd lássa mindenki. Krausz Gábor így kommentálta a történteket:

"Ide jutottunk emberek. Az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye. Amikor több százezer követővel bíró, magukat "elfogadónak" nevező ismert emberek uszítanak, amikor több tízezer követővel rendelkező magukat "független-liberális" médiumnak nevező mocskos szennyes férges lelketlen "újságírók" dobják oda az embert a kommentelésre éhező frusztrált "emberek" elé, megrendelésre, hogy tessék.... Mit gondolsz róla? Na akkor van az, hogy ilyen zsolt félék nyílvánulnak meg..... persze... tudom....."minek olvasod?" "Minek ment oda" "Mit vártál, hát eladtad magad!" "Ne foglalkozz vele" "Mi van nem bírod a kritikát?" "Van jogom a véleményemhez!!!"
Stb. Stb. Stb.

Minden jóérzésű embertársamnak üzenem, hogy nem az a megoldás, hogy csöndben tűrjük a megaláztatást. A megoldás, hogy magadba nézel és megkérdezed magadtól, hogy az akit én megalázok nyílvánosan, az, akinek a gyereke halálát kívánom, az az ember mit tett ellenem....Vegyük már észre, hogy a szakadék nem közöttünk van, hanem mindannyian felé megyünk... nagyon gyors tempóban...."

-olvasható a Facebook bejegyzésben.

Forrás: Krausz Gábor /Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.